Primer pla de Carlota Corredera amb la mascareta posada

Les fotos en banyador que Carlota Corredera no vol que ningú comenti

La presentadora estrella de Telecinco es mostra molt reticent a què les seves fotografies en banyador siguin recollides pels mitjans de comunicació

Carlota Corredera, estrella de Telecinco, ha gaudit d'una escapada amb la seva família i s'ha mostrat sense complexos.

Carlota Corredera, més descansos després d'un any complicat

Aquest any ha estat especialment difícil per a la presentadora. Arran de la seva exposició com a conductora de la docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' ha generat una infinitat de reaccions negatives cap a ella.

Carlota està acostumada a no agradar a tothom. I, a més del seu suport incondicional a la filla de la més gran i la seva fèrria defensa davant dels que la qüestionaven, ha generat que guanyi nombrosos enemics.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Aquesta situació s'ha accentuat a causa de la seva sobreexposició als mitjans de comunicació. Per això, la periodista de Telecinco ha vist com nombrosos negacionistes de Rocío han traspassat la línia i han utilitzat el seu físic per atacar-la.

La seva imatge pública ha estat constantment qüestionada pels qui no posaven en dubte les paraules de Rocío Carrasco. Però no només ha estat testimoni de com utilitzaven la seva estètica per atacar-la, sinó que ha hagut d'enfrontar-se a situacions delicades.

És més, moltes de les ofensives que rebia procedien dels mateixos programes de Telecinco. Sense anar més lluny, en el seu propi programa, 'Sálvame', havia de bregar contra les paraules de Kiko Matamoros o Antonio Montero.

Amb aquest últim va tenir un dels moments més tensos de la seva carrera. En un dels debats durant el programa, Carlota va proposar un ultimàtum a la direcció del programa vespertí. «Si es queda, jo marxo», advertia.

Aquestes situacions han generat que la periodista necessiti més temps de l'habitual per descansar. A més, ha d'agafar forces per a aquesta temporada, ja que torna a posar-se al comandament d'una nova entrega de la docu-sèrie.

Vacances exprés amb la seva família

Aquest passat cap de setmana, va decidir posar terra pel mig i fer un viatge amb la seva família. I el destí seleccionat no podia ser un altre que la seva terra natal, Vigo.

Durant aquest descans, s'ha deixat consentir i s'ha cuidat acudint a un Spa de luxe amb vista sobre la Ria de Vigo. En ell ha gaudit de tots els serveis que ofereix.

El centre de cures es troba allotjat al Gran Hotel Nagari, pròxim a la ciutat de Vigo, i els preus ronden els 200 €. Així que la presentadora no ha escatimat en els serveis que ofereix per tal de reposar forces.

Carlota deixa enrere els complexos i es mostra en banyador

Aquest viatge exprés li ha permès, no només descansar, sinó també deixar enrere els complexos i trencar amb allò que no li deixava gaudir del tot en les seves vacances.

Cada any la gallega es mostra molt esmunyedissa en les seves vacances, ja que fa tot el possible per evitar que la seva imatge en banyador surti a les portades. Quan això passa es mostra molt molesta i incòmoda amb la imatge que presenten.

De fet, no és la primera vegada que publica una foto seva en banyador. I és que altres anys puja imatges al seu Instagram, però dins de l'aigua o amb alguna peça que oculta la seva figura.

Aquest any, sens dubte, s'ha sentit forta per publicar la primera fotografia d'ella en banyador sense cap mena de pudor. A la foto se l'aprecia somrient i segura de si mateixa. Llueix un vestit de bany negre de 'Dolores Cortés' que enalteix el seu cos.

Sens dubte, un dels detalls més cridaners ha estat que ha inhabilitat els comentaris per evitar rebre qualsevol missatge, sigui positiu o negatiu.

La veritat és que es desconeix el motiu real d'aquesta decisió, però es poden fer diverses lectures d'aquesta. Hi haurà qui la consideren una covarda i els que defensin que ho fa per no amargar-se les vacances.

Tot i això, la presentadora està agafant forces per agafar les regnes d'aquesta nova entrega i enfrontar-se a qui sigui necessari.