Carlota Corredera s'atreveix i ho explica tot de la guerra amb Paz Padilla

Ha presentat 'Sálvame' alternativament amb Jorge Javier durant la quarantena

Carlota ha presentat 'Sálvame' alternativament amb Jorge Javier durant la quarantena | Telecinco

La revista 'Hola' destacava en la seva edició d'aquest divendres una guerra oberta al plató de 'Sálvame' entre les seves dues presentadores, Carlota CorrederaPaz Padilla. Segons explica la publicació, la guerra estaria relacionada amb el protagonisme que tenen cadascuna d'elles en el programa de les tardes de Telecinco.

Carlota Corredera va veure com les seves aparicions com a presentadora de 'Sálvame' es multiplicaven durant la quarantena, davant l'absència voluntàriade Paz Padilla, que s'apartava del format per complir un exhaustiu confinament i mantenir així fora de perill la seva filla, la influencer Ana Padilla.

Els dies es repartien entre Jorge Javier Vázquez, que presentava de dilluns a dimecres, i Carlota, que feia el mateix els dijous i els divendres. Ara que a poc a poc es van suavitzant les normes de l'estat d'alarma, Paz Padilla ha tornat a plató i, segons la revista Hola, això no hauria agradat gens a Carlota Corredera, tot i que ella mateixa s'ha encarregat de desmentir la notícia a Twitter.

Carlota Corredera desmenteix la notícia

La presentadora ha demanat a la gent que, si tenen intenció de comprar la revista per assabentar-se d'aquesta hipotètica discussió entre les dues presentadores, s'estalviïn el viatge perquè tot el que s'explica és totalment fals. A més, Carlota afegeix que les dues gaudeixen d'una boníssima relació. Finalment, Corredera ha enviat un petó a Paz.


Comentaris

envia el comentari