Carlota Corredera somrient en un 'photocall'

Carlota Corredera, més il·lusionada que mai amb el seu gran dia fora de la televisió

Carlota Corredera està pletòrica i no és per menys, ja que l'esperen uns dies plens de sorpreses a la seva ciutat, Vigo

 

La carrera professional de Carlota Corredera ha arribat al cor dels seus veïns de la ciutat que la va veure néixer i créixer, Vigo. Aquests, molt orgullosos de la tasca de la periodista, li han concedit el títol somiat per tot el municipi. Fa uns mesos l'alcalde de Vigo, Abel Caballero, anunciava amb bombo i platerets que les festes de 'La Reconquista', celebrades el 28 de març, portarien una sorpresa molt especial per a una veïna.

 

Carlota Corredera rebria en aquest dia tan assenyalat el títol de 'Viguesa Distingida'. Però la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la Covid va impedir la celebració de la festivitat i, per tant, va retardar el nomenament de la presentadora de 'Sálvame'. No obstant això, Abel Caballero no ha passat per alt aquesta sorpresa per a Carlota. La ciutat de Vigo es vesteix per fer honor al lliurament del títol de la ciutat a la presentadora. «Aquest títol és el més important que m'ha passat a la vida perquè adoro la meva ciutat», deia Carlota.

 

La presentadora confessava, plena d'orgull el que aquest nomenament significa per a ella, que, si pogués, li agradaria atorgar aquest títol al seu pare. Tot i això, ella no ha escatimat a agrair en tot moment a la ciutat de Vigo per aquest honor. De fet, Carlota ha pujat una imatge seva de quan era petita per acompanyar-la d'aquest text: «Aquesta nena de Les Travesses està molt feliç perquè va a viure avui un dels dies més bonics i emocionants de la seva vida: aquesta tarda l'alcalde de Vigo em premiarà amb la distinció de #ViguesaDistinguida2020 Quina il·lusió tan gran! Feliç dissabte!».

 

Carlota ja està preparada més que preparada

La presentadora ha passat uns dies a la seva ciutat natal Vigo - o «a casa» com ella es refereix a Vigo - arreglant-se per estar radiant en l'acte perquè «s'acosten moments molt especials», diu ella. Carlota ha acudit a la perruqueria per tractar-se el cabell i a un saló de bellesa per a treure-li el màxim partit a la seva pell.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja sóc a casa #prazadamerica #lastraviesas #viguesadistinguida # cuentatrás #concellodevigo #vigosiemprevigo

Una publicació compartida de Carlota Corredera (@carlotacorredera) el

 

L'esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte 3 d'octubre a l'Auditori Mar de Vigo. Per motius de seguretat sanitària enfront del coronavirus, a l'esdeveniment només podran assistir 400 persones, el que suposa un 25% del total de l'aforament.

 

Ara comença el compte enrere perquè Carlota sigui nomenada 'Viguesa Distingida' de l'any 2020. Aquest títol suposa un honor que lliura la Corporació Municipal als ciutadans que han ressaltat al llarg de la seva vida per les seves virtuts humanes o per la seva tasca professional i , enguany, se li lliura a l'estrella de Telecinco.