Primer pla de Carlota Corredera amb cara de circumstàncies

Carlota Corredera no pot ocultar la veritable raó del seu acomiadament a Telecinco

La periodista hauria estat acomiadada per culpa d'un personatge estrella de Telecinco

Fa uns mesos, Carlota Corredera s'acomiadava de Sálvame després de 13 anys exercint com una de les presentadores oficials de l'espai. Un comiat que va provocar les llàgrimes dels directors del programa i dels companys tertulians de la periodista.

El motiu de la seva dimissió era el fet que es dedicaria completament a un nou projecte professional que tenia al cap. Segons Carlota, ella mateixa i la productora estaven preparant un nou programa. Un espai que prometia seguir la dinàmica de El programa de Ana Rosa i Ya es mediodía , que barregen contingut d'actualitat i d'entreteniment. Una combinació que, de moment, a la cadena li funciona molt bé.

Primer pla de Carlota Corredera somrient
Carlota Corredera s'està recuperant del dur cop que ha patit per part del seu programa | GTRES

No obstant això, des del seu últim programa a Sálvame, no n'hi ha hagut ni rastre a la televisió. I, encara que som conscients que començar un format des de 0 suposa una gran feina, el cert és que tampoc no se sap res sobre això.

Es rumoreja que la manca d'informació és per aquesta possible raó: es tracta d'una excusa que Carlota hauria inventat per justificar la seva marxa de Sálvame. Però això no és tot, sinó que, a més, comenten que se n'hauria anat perquè en realitat l'havien acomiadat, i no hauria pres la decisió ella mateixa com hauria fet creure.

Carlota Corredera, acomiadada per culpa de Rocío Carrasco

Després de mesos d'especulació sobre el veritable motiu del comiat, per fi ara se sap. Sens dubte, ha estat gràcies a la revista Lecturas , que ha publicat la causa per la qual Carlota Corredera va ser obligada a dir «adeu» a l'estimat espai on treballava.

La periodista no ha pogut evitar que al final s'hagi descobert el secret, una expulsió que estaria relacionada amb un personatge clau de la cadena.

Sí, ens estem referint a Rocío Carrasco. I és que des que es va estrenar la docusèrie de la filla de 'la más grande', Rocío, contar la verdad para seguir viva, la periodista i Rociíto es van tornar molt bones amigues.

Cada vegada que se li presentava l'oportunitat, Carlota no dubtava a donar suport públicament a la seva amiga davant de tots els haters que asseguraven que s'estava inventant el seu testimoni.

Però tot indica que Rocío Carrasco no ha fet el mateix per ella, ben al contrari. L'exdona d'Antonio David podria haver perjudicat la imatge de la periodista.

Des que Carlota va començar a defensar fèrriament el paper de Rociíto al seu documental, es va guanyar molts detractors. Una postura que també va fer que aconseguís que l'audiència es cansés de veure-la com a presentadora.

Amb l'objectiu que Carlota Corredera netegés la seva imatge pública, Telecinco hauria ofert a la periodista participar a Supervivientes. El seu pas per aquest concurs podria haver millorat l'opinió dels espectadors i aconseguit acceptar, de nou, el seu treball com a presentadora de Sálvame.

Tot i això, la gallega va rebutjar l'oferta perquè no volia estar tant de temps lluny de la seva filla petita, Alba. Per això la cadena no va tenir més remei que prescindir dels seus serveis a la televisió.

Carlota Corredera
Carlota Corredera podria haver tingut una altra oportunitat a Sálvame si no hagués rebutjat participar a Supervivientes | gerard

 

Carlota Corredera continua donant suport a Rociíto

Tot i que Rocío indirectament l'ha perjudicat fins al punt que l'acomiadessin de Sálvame , Carlota Corredera segueix del seu costat. I és que la periodista continua defensant la seva amiga, ara més que mai, després de l'estrena de la segona part de la docusèrie de la filla de 'la más grande'.

Carlota Corredera va veure des de casa seva En el nombre de Rocío i no va dubtar a compartir la seva opinió públicament. «Jo, sabeu que sempre vaig a l'equip de Rocío», assegurava la gallega.

«Encara que no estigui amb ella a Mediaset i al programa, estic sempre al seu equip». Sens dubte, unes paraules que han confirmat que no sent rancúnia cap a l'exdona d'Antonio David.

I és que, malgrat el seu acomiadament per culpa de Rociíto, ella decideix donar-li suport dia rere dia, defensant-la de les males llengües. Una opinió que, segurament, també veurem al nou programa que està preparant.