Primer pla de Carlota Corredera amb cara de circumstàncies

Carlota Corredera no pot tornar a ser mare: la seva malaltia

Carlota Corredera s'ha emocionat en explicar la seva situació

Carlota Corredera s'ha sorprès, com tothom, amb el nou embaràs de María José Campanario i Jesulín, que arriba després de tenir fills en comú i haver superat tots dos la barrera dels 40 anys. Precisament, l'edat ha estat tema de debat a 'Sálvame', i aquest fet ha portat Carlota Corredera a sincerar-se en directe amb el públic i els seus companys. Emocionada, ha reconegut que, encara que li agradaria tornar a ser mare, ja no pot ser-ho biològicament per un problema de salut.

Carlota Corredera reivindica canvis a favor de la dona i la maternitat

L'embaràs ha estat destacat a tots els mitjans de comunicació. Aquest gest ha ofès Nuria Marín i també Carlota. En concret, Corredera ha explicat per què cada vegada més dones tenen nadons amb més de 40 anys. La raó, segons ella, és que a l'Estat espanyol «penalitza ser mare en termes laborals».

En aquest sentit, quan això deixi de ser així, «les dones podrem tenir fills abans», ha insistit Corredera, ja que «a totes ens agradaria ser mares a una edat que no fos de risc». «Evidentment», aclaria, «si hagués pogut ser mare abans dels 41, que va ser quan vaig donar a llum, potser hauria tingut més fills».

Carlota Corredera
Carlota Corredera s'ha queixat de la situació de la dona al nostre país per ser mare | Mediaset

Corredera ha afegit que «cadascú té unes circumstàncies» i que «el rellotge biològic no s'ha aconseguit equiparar el rellotge social». Aleshores, ha continuat, «tens la vida fèrtil que tens, que és diferent de la de l'home, i socialment no hi volem renunciar». Corredera ha conclòs que quan el fet de ser mare impliqui molt sovint la renúncia, «podrem tenir fills als 35».

Carlota Corredera confessa que no es pot tornar a quedar embarassada

La gallega, que té una filla de 5 anys, l'Alba, ha parlat del seu cas personal, que ha reconegut que no tornarà a ser mare biològica, ja que la seva ginecòloga li ho ha desaconsellat per una qüestió de salut. Durant el seu embaràs, va patir risc de preeclàmpsia, que pot posar fi a la vida del nadó i de la mare. Ara, pateix un risc més elevat en un hipotètic segon embaràs. En aquest sentit, Corredera ha reflexionat que «els límits els marca la salut de la mare».

Corredera ha recordat que «Ana Rosa va tenir un embaràs meravellós amb 47 anys i hi ha dones que a aquesta mateixa edat tenen embarassos complicadíssims». Així mateix, la presentadora ha dit que durant la seva gestació «les tres paraules que més vaig sentir van ser 'embaràs de risc'. «Al cap i a la fi», ha conclòs, vius turmentada i amb molta por el teu somni de ser mare, com va ser el meu cas».

Davant d'aquesta circumstància, Corredera ha exposat que és «un acte de responsabilitat no quedar-me embarassada». Tot i això, ha insistit que «cada circumstància és un món, ni totes les dones agafen el mateix pes. A més, jo, per exemple, el pare de la meva filla el vaig conèixer amb 37 anys, de manera que, al cap i a la fi, no decideixes».

Carlota Corredera i el seu home, Carlos de la Maza, en un photocall
Carlos de la Maza i Carlota Corredera no descarten ser pares novament d'una altra manera | GTRES

Corredera ha explicat que quan era petita «deia que l'any 2000 volia tenir quatre fills, però no els vaig tenir, i per sort, vaig tenir una filla sana». Això sí, com ja va exposar alguna altra ocasió anterior, no descarta tornar a ser mare d'una altra manera.
 

Els col·laboradors també se sinceren sobre si volen tornar a ampliar la família

Després de donar a conèixer el seu cas personal, Carlota ha preguntat a Belén Esteban si vol tornar a ser mare, i la col·laboradora ha estat molt clara: «Tinc 48 anys, sóc diabètica, tinc una malaltia que no és fàcil, i és cert que moltes vegades penso que em faria il·lusió, però hi ha altres vegades que em fa por». «Si ve, benvingut sigui, de debò que m'alegraria, però si no, no passa res», ha conclòs Esteban.

Kiko Hernández, que ha tingut dues filles mitjançant gestació subrogada, també ha exposat el cas personal. No creu que torni a ser pare, encara que s'ho ha plantejat, però ara està gaudint «d'una cosa que si ara deixo estar amb una altra cosa, deixaria de gaudir-ne». Així, ha aclarit que «el temps lliure que tens els vols dedicar a les dues persones que tens, i si en ve una altra, a veure com t'administres...».

Carlota Corredera és una de les cares més conegudes de Telecinco
Matamoros ha reconegut Carlota que sí que vol tornar a ser pare | Mediaset

Matamoros, per la seva banda, ha reconegut que, tot i que ja té cinc fills i més de seixanta anys, en vol tenir un altre amb la seva parella, Marta López. Tot i això, ella, que és molt jove, vol esperar encara alguns anys. Per aquest motiu, ell ha reconegut que es planteja congelar la seva esperma per si de cas, «perquè em fa molta il·lusió tornar a ser pare».