Primer pla de Carlota Corredera amb mascareta

Carlota Corredera parla clar sobre el final de 'Sálvame': «Demano respecte per a l'equip»

Després dels rumors sorgits al voltant dels problemes de 'Sálvame', Carlota Corredera ha donat la cara pel programa

La continuïtat de 'Sálvame' fa setmanes que està al punt de mira. Sobretot, després que Antonio Canales posés de manifest que les dades d'audiència del programa no eren les millors.

«No estem en època de bones audiències per al programa. Les estadístiques de Mediaset deixen molt a desitjar», assenyalava el bailaor visiblement molest després que li comuniquessin que l'acomiadarien.

«El que no s'ha de fer és parlar a la babalà. El que no s'ha de fer és un programa avorrit com el que estem fent últimament», explotava contra els alts càrrecs de 'Sálvame'.

«Cal reinventar-se, cal escoltar l'audiència per a no esgotar-la. Els directors han de començar a donar alegria al públic alegria i no mirar-se el melic. Quan baixa l'audiència i la gent fa zàping és perquè alguna cosa no estem fent bé. I jo no en soc el culpable, amb el poc temps que porto aquí».

Una cosa que deslligava per complet els rumors sobre el futur del format estrella de Telecinco, que travessa el seu pitjor moment.

«Nosaltres venim aquí cada dia, des del 2009, que des de llavors no hem tingut vacances, no hem parat mai», ha explotat Carlota Corredera. La presentadora ha volgut defensar la feina de l'equip de 'Sálvame'.

«Aquest programa i les 130 persones que hi ha darrere, cada dia ens aixequem per a fer-lo el millor que podem. La nostra feina és entretenir la gent».

«Demano respecte per a l'equip, perquè d'aquest programa mengem moltes persones des de fa molts anys", ha destacat. «No sé quant de temps ens queda, però el que ens quedi, intentarem fer-lo el millor possible».

Una frase que ha fet saltar les alarmes d'aquells que segueixen el programa cada tarda. Corredera presagia el final del programa de tertúlies?

'Sálvame' recorre a Rocío Carrasco per a salvar les dades d'audiència

De moment, cal esperar que 'Sálvame' recuperi el ritme habitual amb la tornada de Jorge Javier Vázquez i la reincorporació de Rocío Carrasco.

Rociíto ha resultat ser la basa per la qual el programa ha apostat per a augmentar les xifres d'audiència. Cosa se suma a l'emissió de 'Secret Story', el nou reality de la cadena.

Tal com assenyalava Canales, els toca «renovar-se o morir. No canseu més l'audiència, perquè 'Sálvame' se'n va en orris. El que heu de fer és reinventar-vos i donar una mica de saba al programa, perquè l'està perdent».

«Ens estan guanyant fins i tot les telesèries», advertia donant a entendre que la sèrie turca d'Antena 3, Tierra Amarga, està tenint més audiència que el programa de les tardes de Telecinco.

Fins i tot Ana Rosa Quintana es burlava de la decadència del seu programa rival. I és que l'emissió de la docusèrie de Rociíto provocava una autèntica guerra entre cadenes.

La reina dels matins va compartir un tuit bastant polèmic. «Ana Rosa ha marcat la seva millor temporada amb almenys cinc anys més a la graella televisiva que @salvameoficial. I el @DeluxeSabado d'estiu FULMINAT. TIC-TAC, TIC-TAC», comentava una usuària a Twitter.

«Ui, quins nervis noto en aquest tuit. Li hauria de fer vergonya veure programes que fomenten la violència vicària, i la presentadora és la principal fomentadora d'això. De tota manera, només hem d'esperar a la tardor», sortien els carrasquistes en defensa de 'Sálvame'.

De cara a la nova temporada, l'equip del programa també ha preparat novetats, com la incorporació d'Olga Moreno o el retorn de Rocío Flores, que suposarà una jugada mestra.

Així doncs, la productora podrà competir amb l'emissió de la segona part de la docusèrie de la filla de 'la més gran', que revelarà els secrets familiars.