Carlota Corredera a 'Sálvame'

Carlota Corredera parla sobre la salut de Mila Ximénez: «Em fa molta ràbia»

La presentadora lamenta que Mila hagi de lluitar contra el càncer perquè per fi havia aconseguit l'estabilitat econòmica i emocional

A Mila Ximénez van diagnosticar-li càncer de pulmó l'estiu de 2020, des de llavors el seu estat d'ànim s'ha vist afectat. Actualment, la col·laboradora de 'Sálvame' no viu el seu millor moment, ja que va començar el nou any 2021 amb males notícies i fins i tot va haver de deixar el programa durant unes setmanes.

Mila Ximénez podria deixar el tractament contra el càncer

Mila Ximénez va tornar a 'Sálvame' després d'estar un mes desapareguda per motius de salut. És més, va aprofitar per demanar una mica d'intimitat, ja que durant les seves setmanes d'absència no va poder allunyar-se dels mitjans de comunicació. «Demanaré un favor. Sé que és el vostre treball, però crec que mereixo que, quan vaig a la químio, em tingueu una mica de respecte. Són moltes sessions, esteu tot el dia a la porta. Si poguéssiu evitar-ho, em faríeu la vida molt més fàcil», va demanar Mila als seus companys de professió.

Així doncs, la col·laboradora va confessar que s'està sotmetent a un nou tractament més agressiu que la deixa molt debilitada. Fins i tot, Mila s'ha plantejat no continuar amb el tractament i viure fins que el seu cos aguanti, però abans de prendre una decisió ha d'esperar els resultats d'uns informes.

Es tracta d'una decisió molt complexa, però Mila Ximénez compta amb el suport de la família i dels seus companys de 'Sálvame', que no s'han separat d'ella des que van diagnosticar-li el càncer de pulmó. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Carlota Corredera dona suport a Mila

Fa unes setmanes, Jorge Javier va empatitzar amb Mila Ximénez en el seu bloc de 'Lecturas'. «Quan tot això acabi faré com Mila: celebrar-ho com si no hi hagués un demà a sobre de la barra d'un bar. Suat, amb la roba trencada i els ulls mirant a Cambodja», assegurava el presentador català al·ludint a les paraules de la seva amiga que confessava tenir moltes de sortir de festa.

Altres companys com Carlota Corredera també han volgut deixar molt clar que donaran suport a Mila Ximénez en qualsevol decisió que prengui. Encara que mai perd l'esperança i confia en la valentia de la seva amiga, la presentadora gallega no pot evitar mostrar el seu enuig amb el destí per fer viure a Mila Ximénez aquesta malaltia quan per fi havia aconseguit l'estabilitat econòmica i emocional en la seva vida. 

«És una supervivent. Això li ha arribat ara amb gairebé 70 anys, però Mila ha viscut moltes vides i ha sobreviscut a moltes coses. Em fa molta ràbia que una persona que ha lluitat tant, que ha aconseguit l'estabilitat econòmica i emocional, li passi això. És una putada, però ella és molt fort», ha assenyalat Carlota Corredera en una entrevista a la revista 'Pronto'.

D'altra banda, Mila Ximénez també compta amb el suport de la seva filla Alba, que sovint viatja fins a Madrid per fer costat a la seva mare. Segons han informat diversos mitjans de comunicació, la col·laboradora ja tindria els resultats de les anàlisis i, per tant, ja hauria pres una decisió sobre el tractament. Tot i això, Mila no s'ha pronunciat al respecte i caldrà esperar per saber quina ha estat la seva decisió.