Carlota Corredera llorando en el plató de 'Sálvame'

Carlota Corredera trenca a plorar desconsoladament en directe pel marit de Paz Padilla

El programa ha volgut fer-li un homenatge el dia del seu enterrament

'Sálvame' va començar el seu programa del dilluns, 20 de juliol, mostrant un missatge de condol  de tots els seus col·laboradors a Paz Padilla per la recent mort del seu marit, Antonio Juan Vidal

Els col·laboradors s'han unit a la presentadora, els redactors i la resta de personal del programa per enviar aquest missatge  des de les grades del plató i seguint la narració de Carlota Corredera, que visiblement afectada, va explicar a l'audiència que diumenge es va conèixer la notícia sobre la mort del marit de la seva companya. 

La presentadora va informar que durant la tarda farien connexions en directe amb Zahara de los Atunes, a Cadis, per recollir els testimonis  i condols  de diferents personalitats que s'havien desplaçat fins allà per fer costat a Paz Padilla en un moment tan dur. 

Tots els col·laboradors es van mostrar molt afectats per la notícia. Belén Esteban va estar molt trista durant tota la connexió, especialment a la introducció del programa, mentre que Carlota Corredera havia de fer pauses en la seva narració perquè no podia contenir la tristesa d'explicar el que estava passant. 

Paz Padilla no havia explicat els problemes de salut del seu marit

La presentadora va explicar que durant els últims anys,  Paz Padilla s'havia mostrat molt discreta sobre l'estat de salut del seu marit, tant en l'àmbit públic com també en el professional i el personal. No havia explicat gaire cosa als seus companys, només a persones concretes, per evitar que els mitjans se'n fessin ressò. 

Malgrat això, alguns mitjans sí que havien publicat alguns articles sobre els suposats problemes de salut del marit de Paz Padilla, però no se sabia gaire cosa més ni que fos un tema tan greu. 

A 'Sálvame', els únics que coneixien la gravetat de la situació eren els directors, que van decidir guardar la privacitat de Paz Padilla. Els col·laboradors s'han mostrat molt sorpresos sobre com la presentadora ha pogut guardar-se aquesta informació tant de temps, anant a treballar i compartint plató dia rere dia amb els seus companys sense que en cap moment se li notés que alguna cosa no anava bé.

Però un dels que es va mostrar més afectat per la notícia va ser el periodista Jesús Manuel Ruiz, que està molt unit a Paz Padilla, no només en el programa sinó també en la seva vida personal. De fet, Jesús Manuel estava tan afectat que no va poder parlar durant tota la introducció del programa i el temps que van dedicar a aquesta trista notícia.