Carlota Corredera revela el seu problema amb les mans: «He passat molta vergonya»

La presentadora ha explicat també una terrible anècdota amb Miguel Bosé

Carlota Corredera somrient en un 'photocall'
Carlota Corredera revela el seu problema amb les mans: «He passat molta vergonya» | Gtres

Carlota Corredera no acostuma a parlar gaire de la seva vida privada, però de mica en mica, després d'anys sent una cara visible a la televisió, la presentadora s'obre en canal i parla d'aspectes més íntims que li han marcat en la seva vida personal i professional.

Així ho va fer el passat diumenge a 'Hormigas Blancas', on la presentadora va parlar d'un problema que té amb les seves mans i que li ha fet passat molta vergonya i mals moments: «Jo tinc un problema molt greu a les mans, i és que em suen molt, i socialment és un problema cada cop que li has de donar la mà a algú», va explicar.

Precisament aquest problema va provocar un dels pitjors moments de la seva carrera, quan una jove Carlota Corredera va coincidir amb el cantant Miguel Bosé, que actualment està al centre de la polèmica per les seves paraules i la seva posició respecte de la pandèmia de Covid-19 que afecta tot el planeta.

Terrible amb Miguel Bosé: «La cara de fàstic no la va dissimular»

«La meva gent sap que em suen molt les mans des de petita. La cara de fàstic que va posar [Miguel Bosé] quan va adonar-se que em suaven les mans no la va dissimular. Llavors, ja com que al principi no prometia gaire. 24 anys, encara amb molt accent gallec, i a molta honra, però imagineu-vos les inseguretats que això em va crear», va explicar la presentadora. 

En una entrevista per a la revista 'Lecturas', la gallega ha explicat que ha treballat «com una bèstia» i ha lluitat sempre per ser una gran periodista i una gran professional dels mitjans de comunicació, i que aquesta mena d'històries i d'anècdotes al final la van fer millor i més resistent mentalment. Tot i això, viure aquestes experiències no deixa de fer mal, com ara el moment que va viure amb el cantant. 

«Però que siguin conscients que l'aplom que puc tenir davant de les càmeres és perquè he treballat com una 'bèstia parda'. Sóc un perfil de formiga treballadora, professional, amb molta autoexigència», va confessar.


Comentaris

envia el comentari