El problema ocult que enfronta Carlota Corredera i ha revelat en directe

La presentadora s'ha mostrat molt indignada

La presentadora s'ha mostrat molt indignada | Telecinco

La presentadora de 'Sálvame', Carlota Corredera, ha fet un pas endavant aquesta tarda per mostrar la seva gran indignació per alguna cosa que està circulant a les xarxes socials des de fa molt temps i que l'afecta directament. La comunicadora ha explicat que des de fa molts anys hi ha empreses fantasma que aprofiten el seu nom i fins i tot la seva imatge per vendre productes miraculosos per aprimar.

El mètode que usarien els estafadors és el de les falses entrevistes realitzades a la presentadora, en les quals admet haver utilitzat un seguit de productes miraculosos, constatant a més el bon resultat que li han donat al llarg del temps. Aquest dijous Carlota ha assegurat que mai ha concedit cap entrevista a cap marca de productes per aprimar i, encara menys, ha consentit que la seva imatge sigui utilitzada per a finalitats promocionals ni comercials.

L'engany ha provocat que Corredera hagi rebut milers de missatges a les seves xarxes de persones que li pregunten per l'eficàcia d'aquests productes, al que ella respon reiteradament que no els coneix i que no té res a veure amb aquestes marques que només tenen una base online, sense cap mena de seu física.

Carlota es planteja prendre mesures legals

La conductora de 'Sálvame' ha admès que ha intentat prendre mesures legals contra aquestes empreses, recordant que utilitzar la imatge d'algú sense el seu consentiment està totalment il·legal. Però aquestes reclamacions mai s'han pogut tramitar, a causa que es tracta d'empreses fantasma i que no hi ha res més enllà dels perfils digitals que utilitzen per entabanar els possibles compradors d'aquests productes.


Comentaris

envia el comentari