Carlota Corredera

Vídeo: Brutal enxampada en directe a Carlota Corredera que la deixa molt malament

La presentadora no ha acceptat gens bé el comentari d'un dels seus companys de programa

Carlota Corredera ha quedat aquesta tarda en evidència per culpa d'un micròfon obert, mentre s'emetia 'Sálvame' i ella estava presentant-lo. Els fets han succeït quan la presentadora moderava la tertúlia a plató i el reporter Sergi Ferré es trobava a Palma de Mallorca fent un seguiment a Hugo Sierra, el pare del fill d'Adara Molinero.

En un moment donat, el reporter ha demanat pas perquè ha aparegut per sorpresa Hugo, però la connexió no ha arribat tan ràpidament com ell esperava i ha estat llavors quan ha dit què pensava de la presentadora del programa.

«Carlota Corredera és molt lenta donant pas»

El reporter, pensant que el so no estava entrant al directe, ha comentat: «Carlota Corredera és molt lenta donant pas». Paraules que han estat escoltades pels espectadors i per la mateixa Corredera.

Ha estat llavors quan  la presentadora s'ha defensat i li ha demanat que fos respectuós amb la seva manera de treballar, de la mateixa manera que ella ho és amb la feina que fan ell i tots els reporters de carrer. Per últim, Corredera ha explicat que s'ha endarrerit en donar-li pas perquè un dels col·laboradors es trobava parlant i no el podia tallar.

També et pot interessar...