Primer pla de Carlota Corredera somrient

Asseguren que Carlota Corredera està malalta: la raó del seu augment de pes

Carlota Corredera podria patir una patologia crònica des de fa anys

Carlota Corredera ja s'ha convertit en un personatge més de la premsa del cor. I és que, arran del seu posicionament després del documental de Rociíto, a la gallega li ha costat nombroses crítiques alhora que lloances per la seva valentia defensant el feminisme.

Tot i això, en el que molts coincideixen és en els seus evidents canvis de pes. Al començament, Carlota presentava un sobrepès que va aconseguir contrarestar a base d'una dieta i un millor estil de vida. De fet, tal va ser l'èxit que va tenir, que fins i tot va escriure un llibre per animar aquelles persones que estiguessin en la mateixa situació.

Però amb el pas del temps, la gallega va tornar a guanyar volum, un canvi que per a molts va ser prou per poder qualificar-la d'estafadora. Això, però, podria ser degut a una malaltia que ella mateixa va confessar fa temps.

Carlota Corredera i la malaltia que li impedeix aprimar-se

Fa uns anys, Carlota va confessar el problema de salut que porta arrossegant des de fa temps. Una malaltia que li impedeix aprimar-se per molta dieta que segueixi, concretament s'anomena la síndrome de Hashimoto.

Plànol de les dues famoses
Carlota Corredera ha patit molts canvis de pes | GTRES

Es tracta d'una malaltia crònica que fa que el sistema immunitari ataqui les tiroides. Això fa, alhora, un hipotiroïdisme que va evolucionant amb els anys, fent que l'hormona tiroidal disminueixi i afavorint l'augment de pes.

Per això, la pèrdua de pes que va patir fa anys hagi desembocat novament en un augment de volum. És a dir, encara que Carlota mengi de manera saludable, té tendència a engreixar-se.

Muntatge que mostra el canvi físic de Carlota Corredera
Carlota Corredera pateix la síndrome de Hashimoto | Catalunya Diari

Al marge de la malaltia, hi ha un altre factor que també va contribuir al seu augment de pes i que té un origen psicològic. La presentadora de 'Sálvame' ja va confessar que certs moments angoixosos de la seva vida, la van portar a refugiar-se al menjar.

No obstant això, amb el pas del temps, Corredera ha après a viure amb la seva malaltia, i sap que faci allò que faci no servirà per perdre pes, però sí que per portar una vida saludable.

Per aquest motiu explicava que segueix cuidant-se i fins i tot fa esport. «Odio córrer, però he descobert que gaudeixo molt caminant, m'encanta, tinc també una entrenadora personal», explicava a 'Sálvame'.

Carlota Corredera: «No em salto cap consulta mèdica»

Un altre dels aspectes per no caure en la temptació de descarregar la frustració diària al menjar, és la serenitat. Al principi d'entrar a treballar al programa, Carlota era de les que es veia incapaç d'apartar la feina de la seva vida privada.

Però, per sort, va aprendre a portar la pressió i no deixar que les coses l'afectessin. «Em prenia les coses molt més de debò, m'ho portava tot a casa, trucava els col·laboradors», va confessar. Ara, finalment, ja ha superat aquesta etapa i roman atenta qualsevol avís del seu cos.

«Ja no em salto cap consulta mèdica», afegia, conscient que no pot deixar passar res per alt. Sobretot tenint en compte el risc que va córrer quan es va quedar embarassada a causa de l'augment de pes que va experimentar.

«Després de donar a llum vaig pujar moltíssim de pes, vaig arribar a estar en risc cardiovascular, des d'aleshores em preocupa el greix visceral», va confessar.

Encara que la malaltia de Carlota no revesteix gravetat, sí que podria desembocar en altres patologies, com ara depressió o problemes cardíacs. Per això, la presentadora li dona molta importància a mantenir un pensament positiu.

Encara que, en els últims mesos, no ha estat gens fàcil en veure's al focus de les crítiques per la seva defensa Rocío Carrasco. Van ser moments molt complicats que la van arribar a afectar negativament i que ella mateixa va reconèixer. «És un moment de gran desgast personal i professional», va explicar.

Afortunadament, però, tot això ja forma part del seu passat i Carlota Corredera torna a respirar alleujada mentre sobreviu amb la seva malaltia.