Primer pla de Carlota Corredera amb mascareta

Carlota Corredera es trenca en recordar el seu suport més gran en plena crisi

Carlota Corredera ha volgut valorar al seu marit en el lliurament dels premis Chicote

Carlota Corredera no està travessant el seu millor any a l'àmbit professional. I tot a causa de les crítiques rebudes a col·lació de l'emissió de la docu-sèrie sobre la filla de 'la Més Gran'. La seva fèrria defensa a la filla de Rocío Jurado li ha provocat més d'un maldecap a la de Vigo.

Malgrat tot, l'estrella de 'Sálvame' és valenta i seguirà defensant el que ella considera just amb relació a la seva companya i amiga. Aquest dimecres, la periodista gallega ha rebut un premi per la seva trajectòria com la millor comunicadora femenina en els premis Chicote.

Belén Esteban també ha acudit a aquest esdeveniment i li ha lliurat el premi a Carlota. I és que la presentadora no ha pogut evitar emocionar-se a l'hora de recordar el suport del seu marit en els moments més complicats d'aquest últim any.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Carlota Corredera es trenca en recordar al seu gran suport, el seu marit Carlos

«Estic molt agraïda, molt contenta perquè a la meva petita li farà molta il·lusió tenir-lo. Aquest premi és per al meu marit, Carlos», ha començat dient.

«Ell és aquest company que qualsevol dona heterosexual voldria tenir al seu costat. És un home meravellós, és un gran company. La meva fortalesa, la meva seguretat, el meu tot...», prosseguia.

Carlota assegura que «el que jo mostro i aparento té molt a veure que quan arribo a casa, hi ha una persona que em comprèn i sempre em fa costat. Per a mi l'èxit personal és el més important», ha exposat.

Encara que la presentadora de 'Sálvame' no viu el seu millor moment, no perd els nervis. De fet, ella mateixa ho reconeixia fa un temps enrere en un altre esdeveniment, on va ser molt sincera a l'hora de parlar amb els reporters de la premsa.

«Ha sigut un any molt complicat perquè presentar el documental i posicionar-me amb ella ha fet que surti molta gent de les cavernes. Però jo estic molt forta, soc una persona molt forta. Això és el que em dona energia, ser honesta», va admetre.

«És obvi que hi ha un desgast, ja que és dur estar a primera fila i donar la cara. Però ho tinc clar, no faré un pas enrere», va començar dient. Alhora, sap que s'exposa cada dia en portar les regnes d'un programa referent a Telecinco.

«Estic en un programa que veu molta gent, hi ha gent a la qual li agrado i gent a la qual no. M'agrada molt manar, però no em considero en absolut dictadora i el meu compromís és amb els drets humans», ha dit.

«Ningú desitja que una mare i una filla es portin malament»

Carlota també va voler revelar com està la filla de Rocío Jurado davant l'estrena de la segona temporada de la seva docu-sèrie. «Jo no tinc previsió de la data d'estrena, però estic molt expectant. Jo tinc moltes ganes d'escoltar Rocío», va afirmar sobre el que està per arribar.

D'altra banda, la col·laboradora de 'Sálvame', Alba Carrillo, va assegurar fa uns dies que lamenta que mare i filla i no tinguin contacte. I ahir, Carlota Corredera opinava el mateix.

«A mi em fan pena moltes coses. Ningú desitja que una mare i una filla es portin malament, però les circumstàncies de Rocío Flores i la seva mare són especials. Crec que elles són les quals han de decidir», ha sentenciat.

Davant d'una pregunta que li ha plantejat la premsa, Carlota ha confessat com es troba la seva amiga quan està a punt de tornar a la televisió. «Jo la veig molt bé, vaig estar amb ella fa poc, la veig molt bé, forta, la veig que s'ha tret un pes de sobre. Té una situació molt complicada, però crec que ha estat beneficiosa per a ella la docu-sèrie», concloïa la presentadora.