ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.546 nous contagis, però el risc de rebrot i la positivitat segueixen baixant

Carlota Corredera diu el nom del convidat que més ha cobrat per anar a 'Sábado Deluxe'

La cantant Romina Power va ser la convidada més cara de tota la història del programa

Carlota Corrdera al plató de 'Cámbiame'
Carlota Corredera va confessar que l'entrevista més cara de 'Sábado Deluxe' va ser la de Romina Power | Telecinco

Carlota Corredera, exdirectora de 'Sábado Deluxe', va sorprendre a tots amb les revelacions que va fer sobre el programa veterà de 'Telecinco'. La gallega ha donat les dades d'audiència de moltes entrevistes, especialment de la més vista de totes, que va ser la de Belén Esteban quan va tornar després d'una operació i anava a donar les campanades aquest mateix any.

A més, l'estrella de 'Sálvame' ha revelat altres secrets, com quin va ser l'entrevista més cara de la seva etapa al front de l'espai dels dissabtes nit: la de Romina Power. A més, Carlota va confessar que Albano només s'asseuria en el mateix programa si era una setmana després i per la mateixa quantitat oferta a la seva dona. Carlota va relatar més anècdotes, com la matinada que va caldre canviar a la cantant d'hotel: «Era un cinc estrelles i va haver de buscar un hotel amb terra de marbre. Va donar molta guerra, però també una grandíssima entrevista en què va contestar a tot».

La cantant italiana Romina Power en un plató de televisió
Romina Power va ser la convidada més cara de la història del 'Deluxe' | Telecinco

Corredera emprar la seva memòria sobre els convidats del 'Deluxe' i ha detallat els requisits de la convidada més ben pagada de tota la història del programa de 'Telecinco'. «Les peticions de Romina van ser complicadíssimes, vam haver de negociar fins a l'últim moment perquè només volia estar amb Jorge Javier però nosaltres no volíem prescindir dels col·laboradors», ha assegurat.

«Quan va veure que els sòls de l'hotel, no eren naturals, va dir que allà no dormia»

«Ella permetia que els col·laboradors entressin i sortissin de plató però que només volia coincidir amb el presentador», ha afirmat sobre els problemes de la italiana al programa que aleshores dirigia Carlota Corredera. Finalment, Carlota ha comptat el dur treball que va donar la cantant a la producció del 'Deluxe': «Ella va arribar a un hotel cinc estrelles de Madrid i quan va veure que els sòls no eren naturals va dir que allà no dormia. De matinada va caldre trobar-li un altre», ha confessat la gallega.


Comentaris

envia el comentari