IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Carlota Corredera revela el gran secret que Antena 3 ha volgut ocultar

La presentadora ha explicat el secret més ben guardat de l'estrena de 'Gran Hermano'

La presentadora ha explicat el secret més ben guardat de l'estrena de 'Gran Hermano' | GTRES

Just avui fa 20 anys que es va estrenar 'Gran Hermano' a Telecinco. Per celebrar-ho, 'Sálvame' ha organitzat una multi videoconferència amb alguns dels concursants de diferents edicions. En aquesta han participat Ismael Beiró, guanyador de la primera edició, Kiko Hernández i Belén Esteban com a guanyadora de 'GH Vip 3', entre altres. Quan ja estaven tots reunits, Carlota Corredera ha volgut confessar una cosa que va passar ara fa vint anys, just quan es va estrenar el 'reality'.

En aquell temps, la periodista treballava per la competència. No ho ha volgut detallar, però si ens fixem en el seu currículum, veiem com els seus inicis van ser a Antena 3, coneguda en l'entorn 'Sálvame' com la 'cadena trista'. Carlota treballava a redacció, fins que va passar a subdirigir 'Sabor a ti'. Després saltaria a Telecinco fins a dia d'avui.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Segons explica la presentadora, quan va començar el format estava tothom molt enganxat a causa de la gran curiositat que despertava tot el que passava dins d'aquelles quatre parets de Guadalix. Tota la redacció d'Antena 3, cadena rival, estava enganxada al canal 24 hores de Gran Hermano i això va disgustar molt als directius de la cadena, que van haver de prendre una important decisió.

Antena 3 va desactivar l'emissió de Telecinco 

Ho ha revelat Carlota Corredera. Els directius d'Antena 3 van decidir capar l'emissió del canal 24 hores de 'Gran Hermano' per evitar així que els seus treballadors veiessin el format estrella de la competència mentre treballaven.

Cal recordar que l'estrena de 'Gran Hermano' va suposar un fort cop per a les cadenes rivals, ja que les gales del programa suposaven un 70% de l'audiència total de la televisió.


Comentaris

envia el comentari