Primer pla de Carlota Corredera somrient

Carlota Corredera silencia 'Sálvame' després parlar del càncer d'Ana Rosa Quintana

Carlota Corredera s'emociona en directe

Ahir, Carlota Corredera es va emocionar mentre parlava d'una notícia que ha impactat tot Mediaset. Ana Rosa Quintana va anunciar que s'ha de retirar de la televisió durant un temps indefinit ja que li han detectat un càncer de mama. A les 8:55 d'ahir, dimarts 2 de novembre, la veterana presentadora donava la trista notícia que ha deixat tothom en xoc.

A la tard, a 'Sálvame' van tocar el tema, i Carlota Corredera era una de les persones que estava més afectada per la impactant notícia.

Primer pla del personatge
Ana Rosa Quintana ahir va anunciar que pateix càncer de mama | Mediaset

«Avui a Mediaset hi havia un ambient molt especial, i és que Ana Rosa fa gairebé disset anys que és a la cadena. I va ser la primera persona que em va donar una oportunitat laboral. M'ha sorprès molt que ningú, ni tan sols gent més propera a ella, en sabés res», va dir Corredera.

Carlota Corredera: «Que la força t'acompanyi, Ana Rosa»

«I ha fet un exercici de responsabilitat. Podria haver desaparegut, haver fet comunicat o un tuit. El que ha transmès era el que volia: tranquil·litzar la seva gent i la seva audiència».

«Sap que no serà fàcil, però ha dit que es curarà. Davant d'això, no hi ha res més a dir. Que la força t'acompanyi, Ana Rosa», acabava dient la presentadora.

Plànol de les dues famoses
Carlota Corredera i Belén Esteban han enviat missatges molt emotius a Ana Rosa Quintana | GTRES

A més, la gallega ha afirmat que «el càncer no entén ni de sexe, ni de gènere, ni de ser anònim ni de ser conegut. I el més important que ha fet Ana Rosa és donar la cara per aquelles dones que se salten les revisions», ha dit. «No podem esperar per a les revisions, cal invertir en sanitat pública», denunciava.

Belén Esteban dedica un missatge molt emotiu a Ana Ros Quintana

Altres cares del programa també han volgut parlar sobre aquesta notícia. Una ha estat Belén Esteban. «Des de fa nou anys, cada matí m'aixeco amb Ana Rosa», va començar a dir.

«Gràcies per tot. Per haver estat amb mi en els bons moments i en els dolents. Sempre had estat pendent de mi. L'última vegada va ser fa vint dies», confessava Belén.

«Sé que tens moltíssima gent que t'estima. T'envio un petó. A tu, a la teva família i a la teva mà dreta, Chelo Montesinos. T'estimo molt», finalitzava la dedicatòria al plató de 'Sálvame'.