Rosa Benito, imatge d'arxiu

Carlota Corredera traeix a Rosa Benito: «El que tu m'explicaves et deixa fatal ara»

La presentadora ha assegurat que Rosa Benito sempre ha parlat malament de Rocío Flores durant les publicitats de 'Sálvame'

Rosa Benito ha estat una de les col·laboradores més polifacètiques de Telecinco, ja que ha treballat en gairebé tots els programes de la cadena. Benito ha fet diversos amics en programes com 'El programa de Ana Rosa', 'Sálvame' i 'Viva la vida', i fins i tot els ha revelat algunes confidències sobre la seva vida.  

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Carlota Corredera confessa que Rosa Benito parlava molt malament de Rocío

Rosa Benito sempre ha defensat a la seva neboda Rocío Carrasco i, a més, no s'ha tallat ni un pèl en carregar contra Antonio David Flores. Però ara ha canviat d'opinió i està fent tot el possible per perjudicar a la protagonista de la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.  

Sembla mentida que la col·laboradora sigui tota una veterana en el món de la televisió, ja que no pensa en què està tot gravat i que les seves contradiccions poden jugar en contra seva. A més, per si no n'hi hagués prou, Carlota Corredera ha fet una afirmació que podria tacar la imatge pública de l'exdona d'Amador Mohedano.

La presentadora de 'Sálvame' ha volgut compartir amb els seus companys una confessió que va fer-li Rosa Benito fa molts anys. Carlota Corredera ha assegurat que no vol parlar molt de la seva excompanya, a la qual encara li guarda un afecte tot i el comportament que va tenir amb el programa i alguns dels seus amics, però ha manifestat que no entén per què Rosa carrega contra Rocío Carrasco i es posiciona a favor d'Antonio David i Rocío Flores

Així doncs, malgrat que Corredera ha assegurat que no vol trair a Rosa Benito, ha confessat que durant les publicitats de 'Sálvame', Rosa parlava molt malament de Rocío Flores.

El canvi d'opinió de la col·laboradora

Rosa Benito ha canviat el seu guió i ha decidit carregar contra Rocío Carrasco, però encara no se sap el motiu. Tot i això, es rumoreja que podria estar defensant-se perquè és possible que Carrasco parli de la seva tieta en el documental i la deixi molt malament. 

De fet, Amador Mohedano ha estat un dels grans damnificats de l'últim episodi, ja que Rocío Carrasco ha manifestat que no vol parlar sobre el seu tiet perquè abans vol emprendre accions legals. Possiblement Rosa també té por de l'entrevista que concedirà Carrasco dimecres vinent a Telecinco i que segurament, posarà en el punt de mira a molts membres de la família.