MÉTEO ESPECIAL:

Catalunya en alerta per una perillosa gota freda

Carlota denuncia a José María per abusar sexualment d'ella a la casa de ‘GH’

La jove s'havia negat a denunciar els fets però aquest dilluns va acudir a una comissaria de Madrid
Carlota i José María a 'GH Revolution' | Telecinco

 

La concursant de ‘GH Revolution’ Carlota Pardo ha decidit denunciar finalment a José María López per un abús sexual amb penetració, tal com informa ‘La Razón’. La jove, que al principi es va negar a denunciar-li, es va presentar aquest dilluns en una comissaria de Leganitos, a Madrid, per formalitzar i tramitar l'acusació.

 

«En els dies vinents José María pot ser detingut o citat en qualitat d'investigat», adverteix el periodista Nacho Abad, qui explica que els advocats de la jove l'han informat que en cas d'acabar sent condemnat podria estar entre quatre i deu anys a la presó.

 

Un abús sexual que no va poder ser gravat

Tot i que a la casa hi ha desenes de càmeres, cap d'elles va gravar la suposada agressió sexual. El programa tampoc es va pronunciar sobre els fets i es va limitar a denunciar-los a la guàrdia civil i a expulsar a José María de la casa de forma definitiva.

Per la seva banda, Carlota es va negar a denunciar a José María en un primer moment, però sembla que un mes després i després d'haver estat expulsada de el ‘reality’ ha canviat d'opinió i ha decidit anar a tramitar la denúncia a la policia.

 

Carlota i José María, primer 'edredoning' a Gran Hermano | Cedida

Una fest que se'n va anar de mare

El passat 3 de novembre, la direcció del programa va proveir d'alcohol als concursants per crear un ambient relaxat i festiu, però a Carlota se li'n va anar una mica les mans amb la beguda i va començar a trobar-se malament. Eren dos quarts de dues de la matinada i ella i José María van anar a l'habitació i es van ficar sota l'edredó, la qual cosa va fer aixecar les sospites al programa.

 

«Va poder tenir lloc una relació sexual no consentida entre un home i una dona, tots dos parella, dins d'una de les habitacions on es desenvolupa el programa, detallant que la dona es trobava bastant beguda i que l'home es va tapar a si mateix i a la dona amb un edredó, no podent arribar a veure el que succeïa amb exactitud sota el mateix», s'exposava en la denúncia presentada pel programa a la Guàrdia Civil.

 
Carlota va decidir tornar a la casa de Guadalix uns dies després del suposat abús sexual  | Telecinco

 

Els responsables del programa van decidir cridar llavors a Carlota al confessionari, però José María no l'hi hauria permès. Una estona més tard, el murcià es va aixecar, va anar a la cuina i es va trobar a Miguel, qui li va preguntar per l'estat de Carlota. Li va respondre que tornava a l'habitació perquè Carlota la hi havia «liat molt».

 

 L'endemà tots es van despertar i van comentar la festa de la nit anterior, sobretot l'estat en el qual es trobava Carlota. Ella no recordava res i era aliena al fet que minuts més tard ella i la seva parella serien cridats per la direcció per comunicar-los l'expulsió d'ell i la invitació a abandonar la casa per «reflexionar» d'ella, que posteriorment decidiria tornar a Guadalix.

 

Per la seva banda, la guàrdia civil va acabar desestimant la denúncia presentada per la productora del programa perquè per iniciar una investigació sobre aquest tipus de delictes és necessari que la denúncia sigui interposada per la víctima, cosa que no s'havia registrat fins ara. Caldrà veure si ara la investigació arriba més a fons i José María acaba sent condemnat a presó per abusar de Carlota.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris