Carlota Prado en un plató de televisió

Carlota Prado, de 'Gran Hermano', no es presenta al judici dels abusos: el motiu

La jove fa més de quatre anys que lluita contra l'home que presumptament va abusar d'ella

Carlota Prado, exconcursant de 'Gran Hermano', està travessant una època molt complicada, i la seva família està en alerta. La jove va emprendre una batalla legal contra el programa esmentat perquè suposadament va patir un episodi traumàtic quan hi concursava. Assegura que un dels seus companys va intentar abusar d'ella, atreviment que va marcar la fi del mític espai televisiu.

La noia ha hagut de lluitar molt per a guanyar-se la confiança del públic, ja que hi havia molta gent que dubtava d'ella. No obstant això, la veritat només té un camí, així que no va trigar a contractar el millor advocat perquè l'assumpte arribés als tribunals. El judici s'ha endarrerit per una cadena d'infortunis i, quan semblava que s'havia de celebrar, ha passat una cosa bastant greu.

Carlota Prado fumant-se un puro
Carlota Prado ha portat als tribunals els responsables de 'Gran Hermano' | TheShow DDT (YouTube)

Carlota no s'ha presentat als tribunals al·legant que està immersa en «problemes psiquiàtrics» que li impedeixen actuar amb normalitat. Segons el seu relat, presumptament va ser agredida en un concurs de televisió i no pot oblidar el succés. Encara no ha rebut una disculpa per part dels responsables de 'Gran Hermano', programa en què assegura que van tenir lloc els fets.

Avui, l'advocat de l'exconcursant del reality esmentat ha arribat als jutjats cap a les 9.50 i ha explicat que la seva clienta estava indisposada. La jutgessa considera que el testimoni de Prado és fonamental per a dictar sentència, així que ha ajornat el judici. Aquest succés no fa més que allargar el patiment a la jove, i això li està provocant unes seqüeles terribles.

Prado fa més de quatre anys que intenta fer justícia. i el més greu de tot és que hi ha gent que no se la creu. Els fets suposadament van tenir lloc a 'Gran Hermano Revolution', i els espectadors van ser testimonis de part del que va passar. L'únic que està clar és que el concurs no s'ha tornat a emetre i que Prado va desaparèixer de la petita pantalla.

Carlota Prado té un nòvio polèmic i famós

Quan va sortir de 'Gran Hermano Revolution', Carlota Prado es va trobar amb un gran problema i es va adonar que havia de lluitar sola. S'havia d'enfrontar a un enemic bastant influent, així que no va tenir més remei que buscar aliats. Segons ha sortit publicat, va començar una relació sentimental amb Coto Matamoros, el polèmic germà bessó de Kiko Matamoros.

La jove estava completament perduda, perquè certes organitzacions feministes li havien donat l'esquena. Coto Matamoros la va ajudar. I és que va donar a conèixer tot el que estava passant, i gràcies a ell el cas va guanyar repercussió. Tot i això, ella no ha superat el trauma, i sembla que està travessant un moment realment delicat.

Carlota ha aconseguit que el seu advocat reuneixi «empleats i exempleats de la productora que s'encarrega de 'Gran Hermano'» perquè declarin. Cada vegada té més proves per a demostrar que el drama que va ser real i que segueix patint-ne les conseqüències. No obstant això, tot s'haurà de retardar, perquè no es troba en condicions per a rememorar el seu pitjor malson.

Els problemes psicològics de Carlota Prado que li impedeixen declarar

La jove va posar en mans de la justícia el que havia passat l'any 2017 i encara lluita per a demostrar que no menteix. Els responsables de 'Gran Hermano' asseguren que sempre han actuat «amb la ferma voluntat de protegir-la». Tot i així, aquests esforços no han estat suficients, perquè l'exconcursant del reality pateix seqüeles força greus.

Prado ho tenia tot preparat per a declarar als jutjats de Madrid, però a l'últim moment s'ha adonat que no estava preparada. El seu advocat ha agafat les regnes de la situació i ha aconseguit que les autoritats escoltin la versió de la seva clienta més endavant.