«La frivolitat portada a l'extrem»: Carlota Prado assenyala Jorge Javier Vázquez

L'exconcursant de 'GH Revolution' ha trencat el seu silenci en una entrevista amb Coto Matamoros

Carlota Prado, exconcursant de 'Gran Hermano Revolution', ha trencat el seu silenci per treure a llum tot el que va succeir durant el concurs on, presumptament, va patir un abús sexual a mans de José María, company del reality emès al novembre de 2017. Un episodi que Telecinco i la productora de el programa, Zeppelin TV, han intentat mantenir ocult sota clau tot i que va suposar la fi de l'emissió del format després d'un intens boicot dut a terme per anunciants i espectadors de la cadena.

Coto Matamoros entrevista a Carlota Prado, l'ex de 'GH18' que va patir un abús sexual en el 'reality'

Més de tres anys i mig després dels fets, la jove s'ha atrevit a parlar obertament d'un cas que no només li ha marcat la vida, sinó que també ha servit per posar de manifest la frivolitat de certs programes i responsables televisius. En una entrevista en exclusiva concedida a Coto Matamoros, la jove ha narrat en profunditat el terrible episodi viscut. I el que va ser pitjor: les conseqüències d'aquest presumpte abús sexual (encara no hi ha sentència al respecte). Des de llavors, Carlota Prado ha viscut en la seva pròpia pell la banalització d'un cas que va posar de manifest la manca de protocols i també humanitat per atendre una presumpta víctima de violència sexual.

Les seves angoixants imatges al confessionari plorant després d'adonar-se del que havia passat mentre l'organització del programa li impedia la sortida i li demanava que «pel bé dels dos» l'assumpte no havia de sortir d'aquí són avui història de la part més fosca de la televisió a Espanya. La història de la jove va ser silenciada sense escrúpols i el menyspreu a què va estar sotmesa va ser tremendament brutal. No només per part del cercle mediàtic, sinó també per part d'associacions de dones que la van rebutjar, segons ella mateixa ha explicat en l'entrevista. «Mediaset va silenciar freda i deliberadament la violació d'una dona», reflexionava Coto Matamoros abans de donar la benvinguda al seu convidada.

Carlota Prado carrega contra Jorge Javier i diverses associacions de dones per banalitzar el seu cas

A la segona part de l'entrevista, el que va ser col·laborador estrella de 'Crónicas marcianas' i Carlota han abordat dos esgarrifosos episodis que van ocórrer després de saltar el cas a llum: un polèmic comentari realitzat per Jorge Javier Vázquez i el rebuig que va rebre la jove per part de diverses associacions de dones. L'exconcursant de 'Gran Hermano 18' no ha dubtat a carregar contra el presentador per un polèmic comentari que va deixar anar en ple directe i va posar de manifest la banalització que s'estava fent sobre un presumpte cas d'abús sexual.

«És com quan t'ho fan i no te n'adones», deia Jorge Javier intentant treure importància a l'assumpte per haver ocorregut en un context de festa amb alcohol pel mig, un comentari que deixa en molt mal lloc a un periodista que, ara, en el cas de Rocío Carrasco es presenta com un abanderat del feminisme i de la lluita contra la violència de gènere. «Em repugna, em fa fàstic, em genera un rebuig immens, és el mal gust, la frivolitat portada a l'extrem. Amb aquest comentari vaig patir molt perquè després que s'oblidessin de mi, bé, s'oblidessin... perquè realment jo no volia res amb ells... quan vaig sortir jo no els vaig demanar res, però ésun comentari tan fastigós...», advertia Carlota Prado.

A més, la jove també ha mostrat la seva indignació per la frivolitat d'algunes associacions feministes a les quals va recórrer per buscar suport, però que la van rebutjar després de posar en dubte un testimoni que, a nivell mediàtic, era qüestionat. «Vaig estar en contacte amb diverses associacions de dones i no van voler fer-me ni 'puto' cas, ni ajudar-me. Segueixo pensant que no em creien. Si no recordo malament, una es va posar en contacte amb mi, una persona en concret, però recordo que ja m'havia engegat amb anterioritat. Llavors la meva resposta va ser bastant dura, molt taxativa, perquè va ser 'ara sí, no?, però abans, quan estava en la merda, que us estava dient que gairebé no dormia, que gairebé no menjava, que tenia malsons, que havia de ficar-me sota la dutxa perquè em sentia bruta, llavors no», sentenciava Carlota Prado.


Comentaris

envia el comentari