Carme Chaparro fa l'aniversari: «Molt per aprendre. I viure. I sentir»

La periodista acaba de fer 47 anys

La presentadora Carme Chaparro
Carme Chaparro celebra el seu aniversari | Catalunya Diari

La periodista Carme Chaparro està d'enhorabona, i és que acaba de complir 47 anys. Aquest 2020 es presenta molt bé per a la periodista, ja que ha estat l'escollida per presentar 'Mujeres al poder' després de la seva marxa de 'Cuatro al día'.

Chaparro ha volgut compartir amb els seus seguidors com n'està de feliç en el dia del seu aniversari. La periodista té una dilatada experiència en televisió, en especial a Mediaset. De fet, va saltar a la fama després de presentar els informatius de Telecinco.

No va ser fins l'any passat quan van traslladar a la presentadora a 'Cuatro' per a presentar 'Cuatro al día'. Després de gairebé un any al capdavant del programa, Joaquín Prat s'ha fet amb el seu lloc, mentre aquesta ha estat relegada a 'Mujeres al poder'. Després d'una època allunyada de la televisió, en breus tornarà per a presentar el seu nou programa.

Avui, dia 5 de febrer de 2020, Carme Chaparro ha complert 47 anys, i així li ho ha fet saber als seus seguidors, compartint una publicació. «47. Gràcies a tots. Molt per aprendre encara. Molt per somiar. Molt per compartir. I viure. I sentir», ha comentat la periodista en el seu post a Instagram.

Chaparro ha rebut moltes felicitacions dels seus seguidors

En la fotografia que ha compartit, Chaparro posa amb una corona, mostrant així la immensa alegria per complir anys. Molts amics i companys han volgut felicitar-la a través de les xarxes socials. Máximo Huerta, Carlota Corredera, Maribel Verdú o Cristina Cifuentes han estat alguns que han volgut desitjar-li un aniversari feliç.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari