Carme Chaparro i el cas Rocío Carrasco: «No ho puc entendre»

La periodista va estar present a plató i ha explicat els moments que els espectadors no van poder veure

Carme Chaparro va ser una de les convidades al plató de ‘Rocío: Contar la verdad para seguir viva’. La periodista va assistir en directe al testimoniatge de Rocío Carrasco i l'esquinçador moment on narra la brutal pallissa que va rebre de la seva filla. Es tractava de l'episodi més esperat per l'audiència, però la crueltat relatada va deixar a tots amb la boca oberta.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Després de veure el testimoniatge, tots els col·laboradors es van quedar compungits, i això que, per exprés desig de la protagonista, es van ometre aquells moments més durs viscuts aquest fatídic matí entre mare i filla. «Real i de manual, ho veig cada dia. Qui no li ho crea no ho puc entendre» opinava Sonia Cervantes, psicòloga d' ‘Hermano Mayor’ que ha viscut molt de prop episodis similars.

Carme Chaparro en xoc

D'entre tots els presents en el plató, la reacció de Carme Chaparro va ser la més reveladora. La periodista es va quedar sense poder articular paraules, envaïda per l'emoció en escoltar el relat de Rocío Carrasco. Fent un gran esforç per a no deixar-se portar per la tristesa i el dolor que li havia produït, donava la seva opinió sobre l'emès.

«Dóna la sensació que tot està planificat pas a pas. Fins li diu la data en la qual no tornaria, i es compleix. Aquest dolor que ha d'estar sentint aquesta mare» explicava a la vora de les llàgrimes. Profundament consternada, Carme Chaparro no podia entendre com encara hi ha qui dubte del testimoniatge de Rocío Carrasco i continuen qüestionant que no entauli relació amb la seva filla.

«La gent que encara es pregunta que per què no ha vist a la seva filla en tants anys... És que si la veu, igual torna a intentar... És que qui no ho entengui, qui no entengui aquest dolor i qui no entengui que la conservació de la seva pròpia vida per a seguir endavant i per a intentar una reconciliació amb la seva filla» deia l'expresentadora de ‘Noticias Cuatro’.

«És un gerro trencat»

La imatge que ara mostra Rocío Carrasco després de 25 anys ha deixat a gran part dels espectadors impactats. Durant el seu testimoniatge, no hi ha moment en què no s'ensorri i fins i tot li costi respirar. Va ser ella mateixa la que va confessar que es trobava en tractament psiquiàtric des de fa anys i els efectes de tot el viscut al costat d'Antonio David Flores són més que evidents en el seu aspecte.

Carme Chaparro va voler posicionar-se respecte a la possible reconciliació entre mare i filla, tenint com a referència l'actitud de Rocío Flores en els últims dies. Sense tenir empatia per la seva mare i qüestionant-la constantment, això no fa sinó contribuir al fet que Rocío Carrasco es vegi incapaç de fer aquest pas.

«És que no podrà fins que no reconstrueixi tots els trossets que han fet d'ella. És un gerro trencat fet mil trossos ara mateix a terra, com no poden creure-se-la?» es preguntava la periodista davant aquells que continuen sense creure's el seu testimoniatge.

Llàgrimes en el plató

La mateixa Carme Chaparro ha relatat com es va viure l'episodi 8 dedicat a l'agressió de Rocío Flores, en el plató. Si hi ha alguna cosa a destacar de tot el que allí va ocórrer, és la tristesa que va inundar a tots els presents. «Diverses d'elles es van trencar, i van ajupir el cap i van girar la seva cadira. Vaig veure a companyes esfondrar-se com no he vist mai en un plató» relata.

Per a la periodista, el fonamental de què va ocórrer la nit del passat dimecres 28 d'abril, és que es parlés sobre «el procés de destrucció mental d'una dona. I dels fills. Perquè en aquests casos tots són víctimes». «Tant de bo aquesta mare i aquests fills puguin tornar a abraçar-se. Però la destrucció dels tres ha estat tan brutal que necessiten molta ajuda per a recollir els trossets en els quals s'han convertit» finalitza.


Comentaris

envia el comentari