Carmen Alcayde en un plató de televisión

Carmen Alcayde, cansada d'esperar Telecinco, fitxa per La Sexta

La presentadora hauria rebut una oferta que no pot rebutjar

La trajectòria de la presentadora valenciana Carmen Alcayde ha estat gairebé sempre vinculada a Telecinco, tot i que també ha treballat per a les televisions autonòmiques de la Comunitat de Madrid i la Comunitat Valenciana. Segurament sempre serà recordada per haver presentat  amb Jorge Javier Vázquez el programa de cor 'Aquí hay tomate', un programa que li va donar moltíssim èxit i que alhora es va acabar convertint en el seu oasi televisiu.

Una vegada va acabar el programa, la presentadora va aconseguir certa fama i va convertir-se en tertuliana dels 'realities' de la cadena, temporada que va durar alguns anys però que eren insuficients com per a mantenir a Alcayde en la primera línia mediàtica. Telecinco, però, va intentar posar-la en algun altre espai però cap va aconseguir l'acceptació suficient per part de l'audiència perquè es mantingués en antena.


Fins fa poc, Carmen Alcayde treballava a Telemadrid presentant una versió de l'antic 'Aquí hay tomate' i participava en les tertúlies del programa matinal de la televisió pública, però ara li ha aparegut una nova oferta televisiva i que segons sembla, ha convençut la valenciana.

Carmen Alcayde es cansa d'esperar projecte a Telecinco

Segons sembla, la presentadora s'ha cansat de què no li arribin projectes a Telecinco i per aquest motiu s'ha deixat seduir pel programa de La Sexta, 'Zapeando'. Cal recordar que setmanes enrere Alcayde va visitar el programa com a convidada i potser allí es va materialitzar aquesta col·laboració i, de fet, podria repetir-se diversos dies a la setmana a partir de l'inici de la nova temporada, que comença el setembre. Segurament aquest projecte impedirà a Alcayde poder compaginar-ho amb futurs projectes en la cadena de Paolo Vasile.D'altra banda, Alcayde segueix vinculada a la televisió autonòmica de Madrid i per tant, no serà estrany poder veure-la també estrenant format les pròximes setmanes, perquè s'especulava que la cadena estaria preparant amb ella un nou programa del cor.