Jorge Javier Vázquez

La col·laboradora que ha deixat Telecinco amb un pam de nas i ha marxat a la competència

La valenciana havia estat una de les cares més conegudes de Mediaset

Carmen Alcayde va ser durant molts anys una de les cares més populars de Telecinco, presentant programes de molt èxit com 'Aquí hay tomate'. Ara, la presentadora que està triomfant en diversos programes a la televisió autonòmica madrilenya, ha donat un titular que vindria a explicar el perquè del seu adéu a l'univers Mediaset.

Després de presentar diversos programes a la cadena de Paolo Vasile, va passar a convertir-se en col·laboradora i tertuliana de diversos debats de 'realities' passant a ocupar un segon lloc, que alhora, lentament, es va anar desdibuixant.

Aquesta tarda la valenciana ha aparegut per sorpresa al plató de 'Zapeando', el programa que s'emet en el mateix horari que 'Sálvame' a La Sexta, i ho ha fet desvelant molts dels secrets que fins ara s'havia guardat. Segons Alcayde, fa temps que no apareix a Mediaset  per alguna cosa que va passar en el passat amb Jorge Javier Vázquez  i que li va marcar de per vida.

La presentadora s'ha situat a l'època d''Aquí hay tomate' per explicar la història. En aquell moment, el programa va pensar un 'acting' en el qual la presentadora havia de tirar un pastís al seu company,Jorge Javier Vázquez i van pactar prèviament que li tiraria al pit, amb tanta mala sort que, a l'hora de llançar-lo, va anar-li directament a la cara. A partir d'aquest moment, segons explica Alcayde, el tracte amb el seu company va quedar molt tocat i considera que aquest va ser l'inici de la fi de la seva carrera a Telecinco.

Aparició fugaç al 'Sálvame Tomate'

Quan 'Sálvame Banana', el tram del programa que s'emet de vuit del vespre fins a l'informatiu, va canviar de nom i va passar dir-se 'Tomate', la productora va trucar a Carmen Alcayde per presentar un especial amb Jorge Javier Vázquez  per rememorar el programa que van presentar junts durant molts anys.

La trobada es va entendre com l'inici d'una bonica amistat, que podria fins i tot convertir Alcayde de nou en presentadora d'aquesta última franja de l'exitós programa de Telecinco. Però això no va arribar a passar  i la presència d'Alcayde a l'espai es va limitar a una única aparició. A partir del segon dia, 'Sálvame' va seguir amb la seva línia habitual de continguts, simplement canviant el grafisme del plàtan pel d'un tomàquet.