Carmen Borrego abandona ‘Sálvame’ per les crítiques dels seus companys

La filla de María Teresa Campos va presentar la seva dimissió com a col·laboradora del programa, però continuarà treballant a ‘Sábado Deluxe’

Carmen Borrego decide abandonar definitivamente 'Sálvame'
Carmen Borrego decideix abandonar definitivament 'Sálvame' | Telecinco

 

Carmen Borrego ha pres una decisió dràstica que ha provocat una gran polèmica entre els seus companys de feina. En concret, la filla de María Teresa Campos va decidir presentar la seva dimissió al programa ‘Sálvame’ i des d’aquesta setmana ja no apareixerà a l’espai de Telecinco.

Aquesta novetat arriba després de les declaracions que va fer Borrego dissabte a ‘Sábado Deluxe’, on va deixar clar que no li havien agradat els comentaris dels seus companys sobre el seu pas pel quiròfan per treure’s la papada.

  • Notícia relacionada: Carmen Borrego carrega contra els seus companys de 'Sálvame' per ignorar-la

Però la cosa no va quedar en un simple retret als col·laboradors, ja que aquesta setmana Borrego va decidir anar un pas més enllà i abandonar ‘Sálvame’. La seva absència el passat 2 d’abril a l’espai, ja va fer esclatar les sospites. Però no va ser fins al moment en què el director del programa va parlar sobre el tema, que es va confirmar la seva dimissió.

Els motius de la seva dimissió

David Valldeperas informaba a los colaboradores de la dimisión de Carmen Borrego
David Valldeperas informava els col·laboradors sobre la dimissió de Carmen Borrego | Telecinco  

En concret, David Valldeperas va explicar d’aquesta manera els motius que la filla menor de María Teresa Campos va al·legar a la direcció de l’espai. «Té pànic escènic a estar en aquest plató, a tot el que es pugui comentar sobre ella. No està acostumada i ho passa malament», deia.

Tot i això, Borrego va anunciar a l’entrevista de ‘Sábado Deluxe’ que l’opinió dels seus companys no l’afectava però que hi havia certs comentaris que havien sobrepassat els límits: «No he d’admetre com a dona que es parli de com tinc la meva vagina, és inadmissible. Això és l’única cosa que m’ha ferit i m’ha fet plorar». Aquestes declaracions fan referència a les insinuacions dels col·laboradors de ‘Sálvame’ sobre que els seus problemes amb la seva papada estaven relacionats amb les seves zones íntimes.

La reacció dels seus companys

Kiko Hernández afirma que Carmen no aporta nada al programa
Kiko Hernández afirma que Carmen no aporta res al programa | Telecinco  

La reacció dels seus companys no es va fer esperar i, en general, van culpabilitzar Borrego per no saber gestionar la situació. Kiko Hernández va ser el més dur amb la filla de María Teresa Campos, a la qual va retreure que tampoc aportava gaire al programa. D’altra banda, Mila Ximénez també va recriminar a Borrego la seva decisió i va fer la següent pregunta retòrica: «Allunyar-se del focus mediàtic també inclou fer-se una entrevista on s’expliquin els motius de la seva retirada televisiva?».

Mila Ximénez duda de la decisión de Carmen Borrego
Mila Ximénez dubta dels motius de la decisió de Carmen Borrego | Telecinco  
  • També pots llegir: Carmen Borrego rep l'alta hospitalària després d’una nova cirurgia estètica

Comentaris

envia el comentari