Carmen Borrego, acomiadada del canal de Youtube de María Teresa Campos

La notícia s'ha conegut aquest dimarts a 'Sálvame'

Imatge d'arxiu de Carmen Borrego, filla de María Teresa Campos
Imatge d'arxiu de Carmen Borrego, filla de María Teresa Campos, en una atenció als mitjans de comunicació  | España Diario

Carmen Borrego va confessar fa uns dies en una revista que ho estaba passant malament econòmicament, doncs segons ella, molts dels projectes que tenia al cap havien caigut a causa de la crisi del coronavirus que està vivint el país. De moment, els únics ingressos que tenia la col·laboradora eren els generats gràcies a la seva col·laboració setmanal a 'Viva la vida' i un altre extra com a directora del programa online i que presenta la seva mare, María Teresa Campos, a Youtube.

Cal recordar que en aquests moments, els ingressos de Carmen són els únics que entren al seu nucli familiar, doncs el seu marit i la seva filla es van quedar sense feina a l'inici de la pandèmia, quedant fora de joc i sense cap suport econòmic on agafar-se. Si bé és cert que la tertuliana ha omplert les seves arques amb l'exclusiva de la revista, ara haurà d'estalviar i administrar degudament aquests diners. Segons ha explicat Antonio Montero a 'Sálvame', aquesta ha estat acomiadada d'una de les poques feines que li quedaven.

Tal com ha avançat el col·laborador, el programa d'entrevistes que presenta María Teresa Campos a Youtube estava gestionat fins ara per una productora espanyola però ara ha caigut en mans d'una empresa audiovisual mexicana, que ha decidit fer certs canvis per acabar de rellançar el projecte de la veterana periodista. Entre aquests canvis es troba la dràstica decisió de prescindir dels serveis de Carmen Borrego com a directora del format.

 

Carmen Borrego no estaria massa per la labor

Montero també ha explicat que aquest estiu es van realitzar dos especials del programa online des de Marbella i segons sembla, Carmen Borrego, no hauria presenciat aquestes gravacions, quelcom que no hauria agradat als responsables del format. S'enten que no fent-ho està desatenent les seves funcions professionals. D'altra banda, Jorge Javier Vázquez ha explicat que es tracta d'un programa molt petit i que es graba amb dues càmeres, fent pràcticament prescindible que Carmen Borrego es trobi en el set de grabació.


Comentaris

envia el comentari