Imatge d'arxiu de Carmen Borrego, filla de María Teresa Campos

Les acusacions contra Carmen Borrego que divideixen encara més el clan Campos

Des que la seva filla menor la representa, els seus projectes televisius van en caiguda

María Teresa Campos ha presentat al llarg de la seva carrera televisiva més de cinquanta formats diferents, i les principals cadenes de televisió han lluitat amb dents i ungles per tenir-la entre les seves files, ja que la presència de la comunicadora es traduïa en altes audiències i una espectacular acollida per part dels espectadors, fet que s'ha anat diluint a mesura que han passat els anys. El seu treball a televisió ha passat moltes etapes, conduint programes informatius, debats i importants magazins que han estat l'embrió en part de la televisió que podem veure avui en dia.

La seva carrera ha anat lligada sempre a la de les seves filles, Terelu  Campos com a presentadora i copresentadora i també Carmen  Borrego, moltes vegades dirigint els programes que presentaven la seva mare i la seva pròpia germana. Quan les coses anaven bé les tres van guanyar molts diners i les cadenes compraven aquest pack, però ara que les audiències no les han acompanyat i les modes en televisió han anat variant, els ha resultat molt difícil sobreviure dins el medi, una circumstància que ha danyat molt l'economia de les tres i que no han dubtat a admetre-ho públicament.

En el moment en què Carmen Borrego va deixar de dirigir programes de televisió, va començar a actuar com a representant de la seva mare, fet el qual, avui,  'Sálvame' s'ha atrevit a associar el declivi de María Teresa Campos amb la mala gestió que està fent la seva filla sobre la seva carrera professional, demostrant-ho amb alguns exemples que s'han posat en el mateix programa.

Els projectes fracassats de María Teresa Campos

Enrere van quedar els exitosos programes de María Teresa Campos, avui dia només se li coneixen projectes fallits i que ha intentat defensar amb totes les seves forces, entre els seus últims fracassos es troba un disc de nadales que va registrar amb la seva exparella Bigote  Arrocet i que va demostrar el seu fracàs el dia de la presentació, quan ningú es va presentar a la convocatòria. Ara, la Campos intenta triomfar a la xarxa amb el seu programa a YouTube i que amb prou feines arriba als vint mil subscriptors.