Carmen Borrego deixa anar l'avís més contundent sobre el seu futur

La filla de María Teresa Campos ha arribat al límit

Carmen Borrego amb ulleres de sol i un cigarret a les mans
Carmen Borrego podria abandonar la televisió | GTRES

Ara fa just 6 anys Carmen Borrego era una completa desconeguda per a tothom, ja que la germana petita de Terelu Campos treballava darrere de les càmeres exercint en algunes ocasions dins de l'equip directiu de diversos programes. La filla de María Teresa Campos va decidir fer el salt a la pantalla, al mateix temps en què es va casar amb el seu actual marit, José Carlos.

A partir d'aquí, la seva vida ha estat lligada a Telecinco, concretament a 'Sálvame' i a 'Viva la vida'. La col·laboradora és fixa en televisió i també és fixa en ficar-se en moltes polèmiques. Recentment, Carmen Borrego ha patit molt amb el que li va passar a la seva mare amb Jorge Javier Vázquez, després de la tensa entrevista de la veterana presentadora a 'Sábado Deluxe'.

Aquest cap de setmana, Borrego ha acudit com sempre al plató de 'Viva la vida', encara que aquest cop ha estat diferent. El seu rostre presentava clars símptomes de fatiga i, fins i tot de tristesa. Per a ella està sent molt difícil fer front a totes les polèmiques que té per davant, així doncs, per aquest motiu, la col·laboradora podria estar a punt de prendre una de les decisions més complicades de la seva vida.

Carmen Borrego ha reconegut aquest diumenge al programa de Telecinco que està passant per un dels seus pitjors moments, per això, la filla de María Teresa Campos ha confessat en directe que s'ha començat a plantejar deixar la televisió.

Carmen Borrego podria deixar la televisió durant un temps

La col·laboradora de 'Viva la vida' ha volgut deixar clar que això es tracta d'un problema personal i no professional, ja que està patint molt per totes les crítiques que està rebent ella i tota la seva família en general. Així doncs, hi ha una gran possibilitat que Carmen Borrego abandoni per un temps la pantalla amb l'objectiu de desconnectar per així allunyar la premsa. A més, Terelu Campos també va deixar en l'aire que la seva germana no està gens bé i que és possible que marxi durant un temps.

La realitat és que la filla de María Teresa Campos vol marxar ja, però hi ha un gran inconvenient per a fer-ho, i és que econòmicament no s'ho pot permetre. «No em puc permetre agafar la porta i marxar. Fa temps que penso en marxar però no puc deixar la meva feina», ha tancat la col·laboradora que també ha deixat caure que el més probable és que es prengui un temps.


Comentaris

envia el comentari