Mila Ximénez carrega contra Carmen Borrego pel seu pas per 'Sálvame Okupa'

La col·laboradora ha criticat la filla de Maria Teresa Campos per l'actitud de menyspreu mostrada durant el 'reality': «Per anar de mal rotllo, no vagis»

Mila Ximénez ha criticat durament a Carmen Borrego
Mila Ximénez ha criticat durament a Carmen Borrego | TELECINCO

Carmen Borrego segueix a l’ull de l’huracà i aquests dies s’està convertint en el blanc preferit dels seus excompanys del programa ‘Sálvame’, que no dubten en criticar el seu pas pel ‘reality’ de ‘Sálvame Okupa’. La filla petita de Maria Teresa Campos està sent durament criticada perquè no només va transgredir les normes del programa demanant que la nominessin, sinó que acusa el programa d’haver-la fet acabar a l’hospital com a conseqüència d’un pastís que ‘payasín’, el famós pallasso de 'Gran Hermano', li va estampar a la cara.

Carmen Borrego, durament criticada

Últimament, les actituds de Carmen Borrego estan esdevenint molt polèmiques, i la col·laboradora té molts flancs oberts; tant és així que, fa unes setmanes, va decidir abandonar el programa de ‘Sálvame’ definitivament, després de molts dies de pressions i baralles amb els seus companys.

Ara, la germana de Terelu s’ha mostrat molt enfadada pel que considera que va ser una crueltat per part del ‘reality’, el fet de llançar-li un pastís a la cara de tal manera que hagi hagut d’anar a parar a l’hospital a causa del fort impacte. Les seves declaracions i l’actitud de menyspreu mostrada, ha fet que els seus excompanys de ‘Sálvame’ la critiquin tarda sí tarda també; però la que s’ha despatxat més a gust amb ella ha estat la col·laboradora Mila Ximénez, que inclús ha confessat ser conscient que la seva intervenció li provocaria enemistar-se amb Carmen Borrego.

Mila Ximénez s'enfada amb l'actitud de Carmen Borrego

A ella s’ha dirigit respecte de la seva actuació durant el 'realiy', de la següent manera: «Per anar de mal rotllo, no vagis, et quedes a casa, no cobres i et fots». La col·laboradora seguia manifestant-se sobre l’actitud de Carmen Borrego: «Jo no vull entrar, però els diners sí que me’ls vull emportar. Ella ha entrat a fer un paper i jo sé que està absolutament penedida». A més a més, ha criticat que la germana de Terelu anés dient que pràcticament l’havien obligat a anar al programa.

Mila Ximénez ha expressat les seves crítiques a Terelu
Mila Ximénez ha expressat les seves crítiques a Terelu | TELECINCO

 

Mila Ximénez, però, no es quedava aquí, ja que poc després d’iniciar la seva intervenció, Terelu va entrar en una connexió en directe per defensar la seva germana, després que Carmen Borrego al·legués no poder acudir perquè el metge li havia recomanat repòs per culpa del mencionat impacte que va rebre a la cara. En resum, els seus companys no es creien res i van manifestar obertament que Carmen Borrego mentia descaradament i que, mentre deia que necessitava repòs, se n’havia anat de vacances a Santander.

Mila també tenia unes paraules preparades per dir-li a Terelu: «El dissabte jo em vaig enfadar amb el programa per defensar a Carmen, que estava molt perduda. De la mateixa manera que se m'avisa quan ho faig malament però, m'hagués agradat rebre un «gràcies» per part de la vostra família. No teniu capacitat de donar les gràcies mai».

Comentaris

envia el comentari