IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Carmen Borrego canvia de ‘look’ i és clavada a la seva germana

La col·laboradora televisiva ha estat molt criticada a les xarxes socials, on l'han acusat de no tenir personalitat i voler assemblar-se a Terelu

Carmen Borrego, tras los retoques en su cara, cambia de 'look' radicalmente
Carmen Borrego, després dels retocs a la cara, canvia de 'look' radicalment | Telecinco

Carmen Borrego ha deixat tothom sorprès amb un nou canvi de 'look'. Sembla que els retocs a les parpelles i la reducció de papada no han estat suficients i ha volgut canviar la seva imatge de forma encara més radical. Així, la col·laboradora de 'Sálvame' es va presentar aquest dimarts al plató del programa amb un nou estilisme.

La petita de Las Campos estrena un nou pentinat que no havia portat mai: un tall del tipus 'garçon'. A més a més, també a optar per canviar el color dels seus cabells i tenyir-se de ros platí. Un nou 'look', però, que no és una novetat a la seva família, ja que és pràcticament el mateix de la seva germana Terelu.

Carmen sembla un clon de Terelu

Més enllà del seu canvi als cabells, la col·laboradora també va lluir un vestit verd amb escot i un gran tall a la cama. Pel que sembla, abans d'entrar al plató no havia vist la seva nova imatge i va ser en directe al programa quan el va descobrir.

«Amb el cabell curt em veig més la cara i el coll», va dir Borrego, visiblement encantada amb el seu nou 'look' i amb un somriure d'orella a orella. «M'assemblo a una que conec», va dir bromejant sobre les semblances que ara té amb la seva germana Terelu, que aquest dimecres va haver de tornar a ser operada.

Carmen Borrego aparece en 'Sálvame' con un cambio de imagen totalmente radical
Carmen Borrego apareix a 'Sálvame' amb un canvi d'imatge totalment radical | Telecinco

El canvi ha estat molt criticat a les xarxes socials

A Carmen Borrego li va agradar molt el seu nou estilisme, però sembla que als usuaris de les xarxes socials no tant. «Vol buscar una personalitat i acaba imitant la seva germana Terelu» o «A veure com nega ara Borrego que sempre ha tingut enveja de la seva germana i li encantaria ser com ella», són algunes de les crítiques que es poden llegir.

No obstant això, el canvi de 'look' no era real. Així ho van confessar al final del programa, explicant que el nou pentinat era en realitat una perruca escollida per l'estilista Manuel Zamorano com a part d'una prova del 'Desafío Borrego', una proposta que li ha fet 'Sálvame' perquè cada setmana faci un canvi d'imatge totalment radical.


Comentaris

envia el comentari