Carmen Borrego cobrarà 800 euros per cada programa de 'Sálvame'

La germana de Terelu Campos ha vist recompensada la seva feina i el seu compromís amb Telecinco

Potser la seva carrera davant les càmeres no és tan longeva com la de la seva mare o la seva germana, però Carmen Borrego ja és una de les cares més habituals de Telecinco i de 'Sálvame'. Els seus inicis van ser comentant 'Las Campos', el 'reality' que protagonitzen ella, Terelu i Maria Teresa Campos. 

Carmen és cada cop una figura més mediàtica i és possiblement aquest motiu que la directiva de Telecinco ha volgut recompensar el seu èxit oferint-li 200 euros més per cadascuna de les seves aparicions a 'Sálvame'.   

Carmen Borrego guanyarà 800 euros per cada programa

La filla gran de María Teresa Campos va començar cobrant 600 euros per cada programa, així que segons ha publicat 'Jaleos', la seva remuneració actual de 800 euros ha suposat un augment d'un 25%

Els ingressos que rep de Telecinco no es queden només en això. La seva presència al plató de 'Sábado Deluxe' es paga amb 1.600 euros. En un país on el salari mínim interprofessional és de 855,7 euros al mes, crida l'atenció com per, posant un exemple, quatre dies de feina setmanals pot rebre un sou de 9.600 euros. 

La transformació de la germana de Terelu

En els últims mesos, Carmen Borrego ens ha ensenyat al seu 'reality show', una sèrie de canvis físics que ha patit.  Hem pogut veure com se sotmetia a un 'lifting' cervical, com arreglava les seves dents o com ha decidit fer un sorprenent canvi d'imatge. 

Tant és així, que 'Sálvame ha decidit crear un espai propi per ella per provar de millorar encara més la seva imatge: 'Desafío Borrego'. Tres professionals de la nutrició i l'esport han treballat amb ella perquè es posi en forma. 

A més, la col·laboradora es guanya el seu sou setmanalment gràcies a l'expectació que generen els seus nous 'looks', que s'han convertit en una de les principals atraccions del programa de les tardes de Telecinco. 

Uno de los cambios de look de Carmen en 'Sálvame'
Un dels canvis d'imatge de Carmen a 'Sálvame' | Telecinco
 

Altres ingressos de Carmen Borrego

Un dels altres projectes professionals en els quals treballa Carmen Borrego és dur la gerència, amb l'ajuda del seu marit José Carlos Bernal, de la marca de joies de la seva germana TRLU.

Terelu ha delegat per un temps les funcions de direcció en la seva germana, encara que cal recordar que  el projecte es va crear a través d'una empresa del marit de Carmen, Marcam Gold, S.L. Carmen Borrego s'ha convertit en la màxima dirigent d'aquesta empresa dedicada a fer joies amb materials de primera qualitat i pedres semiprecioses que es poden comprar a partir de 45 euros. 

La confiança que té ara mateix Terelu en Carmen Borrego és tal que també l'ha convertida en la seva representant. És ella qui negocia les entrevistes que concedirà i quan cobrarà per aquestes

Notícia original de 'La Coctelera'