Carmen Borrego amb ulleres de sol i un cigarret a les mans

Carmen Borrego, dràstica: la decisió per posar fi als seus problemes a Telecinco

La col·laboradora de 'Viva la vida' ho ha confessat tot

El futur de Carmen Borrego a Telecinco està en perill després de les últimes declaracions que ha fet en directe la germana de Terelu Campos a 'Viva la vida'. Ja fa força temps que Borrego no està còmoda a la televisió a causa de la forta pressió mediàtica que sent tota la seva família, motiu pel qual Carmen Borrego hauria esclatat.

La filla de María Teresa Campos ha explicat a 'Viva la vida' com se sent després de tot el que ha passat, i en particular després d'escoltar les disculpes públiques de Kiko Hernández. La col·laboradora està al límit i no pot més, per aquest motiu, ha pres una important decisió per poder posar fi a tots aquests problemes que la turmenten dia rere dia.

Carmen Borrego confessa el seu dolor

Al principi, amb un rostre molt seriós i molt trist, Carmen Borrego li ha dit «no estic gens bé» a Emma García, obrint-se en canal li ha demostrat a tota l'audiència que el dolor que està sentint és totalment real, on gran part del dolor causat prové de 'Sálvame', assegurava amb l'aspecte seriós. Després d'això, la col·laboradora ha tornat a posar l'accent en el fet que no veia el programa presentat per Jorge Javier Vázquez perquè li feia molt de mal, ja que d'allà li han arribat molts atacs.

L'únic que la filla de María Teresa Campos desitja és que s'acabin les polèmiques. «No parlaré per la meva salut, pels meus fills, per la meva família... Necessito que això no segueixi. El que vull és pau», ha dit Borrego, confessant que pel seu bé i el de la seva família no tornarà a parlar res més sobre la seva vida privada.

Durant tota la setmana, Kiko Hernández ha estat dient-li mentidera a Carmen Borrego i, malgrat que la col·laboradora de 'Viva la vida' no hagi vist el programa, ha confessat que li han arribat aquestes informacions. «He sopat amb ell dues vegades a la meva vida, amb una persona que tots dos tenim en comú. Hi ha moments puntuals que passen coses i sí, li he escrit a Kiko, però no seguiré parlant del tema, per la meva salut mental jo prefereixo no comentar», ha finalitzat Carmen Borrego .

La decisió és clara i ferma, la germana de Terelu no parlarà mai més de la seva vida privada ni de res del que succeeixi a 'Sálvame', perquè a partir d'ara ha promès que no tornarà a veure el programa.