Imatge d'arxiu de Carmen Borrego, filla de María Teresa Campos

Carmen Borrego trenca el silenci amb un missatge directe a María Teresa Campos

El 'clan Campos' està protagonitzant tots els programes de Telecinco

La setmana passada, María Teresa Campos i Jorge Javier van protagonitzar una polèmica entrevista que s'ha convertit en el tema estrella d'aquests dies. 

Ara, les filles de la periodista, Terelu Campos i Carmen Borrego, han tornat a parlar sobre aquest assumpte en el plató de 'Viva la vida'. Les germanes van deixar clar des d'un principi que seria la més major de les dues la que més parlaria sobre el tema. 

Carmen Borrego envia un missatge d’amor a la seva mare

No obstant això, la més jove també va voler expressar públicament com s'ha sentit durant aquests dies i dedicar-li unes paraules molt especials a la seva mare. 

Carmen va assegurar que el diumenge va ser «la pitjor tarda» que havia passat en el programa de Telecinco fins al moment. Allí es va mostrar completament esgotada pel conflicte entre María Teresa Campos i Jorge Javier i tot el que havia derivat d'ell. 

A més, va voler deixar clar que per a ella el més important és que la seva mare estigui bé i va destacar que la seva progenitora és la persona que més li importa de la seva vida. És precisament per aquest motiu que va voler enviar-li un missatge. 

«Mamà t’estimo i sempre t’estimaré. Mai he fet res per a fer-te mal. Per a mi, la meva mare és un referent en el personal, però sobretot com a mare», va dir mirant a la càmera a la vora de les llàgrimes. 
 

L'esperança de Carmen Borrego

Una de les coses que més li ha dolgut a la col·laboradora de 'Viva la vida' és que es digui que ella i la seva germana manegen la carrera de la seva mare i que en part són culpables del que ha succeït. A més, també s’ha comentat que per a ella el més important és que aquest polèmic conflicte finalitzi com més aviat millor i fins i tot té l'esperança que algun dia la seva mare i Jorge Javier tornin a tenir una bona relació.

Després de les declaracions de les germanes Campos, la presentadora del programa, Emma García, ha confessat que ha vist a Terelu i Carmen «pitjor que mai» i que ha estat una entrevista molt complicada.

«Esteu trencades, així ho he sentit, contenint aquest dolor. M'ha agradat que reconeguéssiu que María Teresa s'excedeix, que hàgiu entès a l'altra part»