ÚLTIMA HORA

⚽ Bartomeu queda en llibertat després de passar la nit al calabós

Carmen Borrego, a l'estocada: la feina a Telecinco que podria perdre

L'ambició de la col·laboradora intentant negociar amb 'Sálvame' sense consentiment de 'Viva la vida' podria passar-li factura

Imatge d'arxiu de Carmen Borrego, filla de María Teresa Campos
Carmen Borrego haurà de donar la cara per no perdre la seva feina | España Diario

'Sálvame' s'ha llançat a la piscina confirmant que estan en la fase final d'una negociació amb Carmen Borrego, la filla menor de María Teresa Campos. Concretament, ha estat el director del programa, David Valldeperas, qui ha entrat al plató per explicar que volen comptar amb la col·laboració de Carmen com a defensora de l'audiència

Ara bé, per tal de tancar el contracte, Carmen va imposar unes mesures que finalment 'Sálvame' va acceptar. Així doncs, el contracte passava de ser d'un mes a tres mesos. Per altra banda, Carmen també demanava un equip de maquillatge i perruqueria per a ella, un privilegi que només recau sobre els presentadors i presentadores de la cadena. Cal recordar que la pandèmia ha cancel·lat el servei de maquillatge per a la resta de col·laboradors, reduint així el nombre de contactes entre els treballadors de la cadena.

Per si no n'hi hagués prou, la col·laboradora també hauria aconseguit tancar el contracte amb un sou bastant elevat, tot i que finalment tota aquesta feina no ha servit per a res. L'equip de 'Sálvame' ja estava preparat per donar-li la benvinguda a Carmen Borrego, però un imprevist ha acabat arruïnat la seva arribada.

'Viva la vida' no està d'acord amb la col·laboració de Carmen Borrego a 'Sálvame'

Amb tot això, Carmen Borrego no va pensar a informar a 'Viva la vida', programa on treballa actualment. Així doncs, la direcció de 'Viva la vida' no ha vist amb bons ulls que Carmen estigui negociant amb 'Sálvame'. Ara bé, la col·laboradora es pensava que trencant el contracte amb 'Sálvame' ja estaria tot solucionat, però tot apunta que la productora responsable de 'Viva la vida' prendrà una dràstica decisió. 

Els directors dels dos programes són íntims amics

Carmen haurà de fer tot el possible per intentar colar a les dues productores aquesta negociació sense que es molestin, però no li serà gens fàcil. Els directors dels dos programes són íntims amics i per aquest motiu, és possible que ja hagin parlat entre ells i que la versió de Borrego sigui paper mullat.

No seria la primera vegada que Carmen Borrego intenta fitxar per un programa diferent del d'Emma García. Recordem que el dia que va aparèixer al 'Deluxe' van oferir-li tornar com a entrevistadora i ella va acceptar encantada. No obstant això, 'Viva la vida' no va acceptar l'oferta i Carmen no va tornar al 'Deluxe'. 

Podem dir que 'Carmen ho ha tornat a fer' i aquesta jugada podria deixar-la sense feina. Ara ja no serveix que la seva mare pressioni a Telecinco, ja que la relació entre María Teresa i Mediaset està molt debilitada. 


Comentaris

envia el comentari