Primer plano del personaje

Carmen Borrego deixa en evidència a Terelu: «Podia ajudar, però no ho va fer»

La guerra del clan de les Campos segueix en plena expansió

Les germanes Terelu Campos i Carmen Borrego segueixen enfrontades i continuen aprofitant qualsevol oportunitat per llançar-se indirectes.

L'últim conflicte que ha sorgit entre les dues ve arran de l'entrevista polèmica que ha concedit Gustavo, el xofer de María Teresa Campos, aquesta setmana. Una exclusiva que concedia en nom de la seva filla i que es pactava a l'esquena de les seves filles.

Un fet que ha enfurismat Terelu i s'ha mostrat totalment en desacord amb la decisió de la seva mare. De fet, la primogènita d'Alejandra Rubio ha intentat protegir la matriarca de la família per tots els mitjans.

Imatge en primer pla amb un mocador
Terelu Campos ho passa malament veient a la seva mare tan desmillorada | Mediaset
 

Per això, no entén la necessitat que ha tingut d'exposar-se d'aquesta forma. «Potser soc la més ruca de totes, però tinc uns principis que no se salten», manifestava molesta a 'Viva la vida'.

A més, deixava entreveure que la seva germana Carmen no feia res per apartar el focus mediàtic de la veterana periodista. Així, assegurava que el pes havia recaigut en ella i en el seu home de confiança, Gustavo, que és gairebé com un fill per a Teresa.

«Gustavo sap millor que ningú que els que continuem tirant endavant des de fa més d'un any som ell i jo. Tot pel benestar de la meva mare», assenyalava Terelu.

«Només vull que no es parli de la meva mare, ni res ni ningú. M'ho vaig prendre molt malament, vaig estar molt tensa amb ell per telèfon», afegia sobre la tensió existent dins del clan.

Terelu Campos i Carmen Borrego tornen a enfrontar-se públicament

La tertuliana prosseguia el seu al·legat sostenint que el silenci era el millor per no parlar de res i per protegir la seva mare. «Però no puc decidir el que fan els altres, no puc estar dins els seus caps».

«Si demano als meus companys que no parlin de la meva mare perquè això li crea una situació d'alteració, no ho faré jo. Que els que parlen no em demanin que estigui d'acord amb ells», remarcava.

Terelu considera que si la seva família l'ha mantingut al marge, és perquè sabien que ella «ho hauria fet tot perquè no s'hagués dut a terme». A més, insistia que se n'havia assabentat quan ja s'havia fet.

Carmen Borrego i Terelu Campos assegudes en plató
Carmen Borrego i Terelu Campos parlen de la mort del seu pare i revelen els seus sentiments | Mediaset
 

«Jo era al funeral d'una amiga quan vaig rebre una trucada de Gustavo. L'hi torno i m'explica que ha fet una entrevista amb el consentiment de la meva mare».

Campos tampoc dubtava a assegurar que la seva germana estava a la diana de tot. «Gustavo em va demanar que no el renyés perquè ja ho havia fet la meva germana aquell mateix matí».

Al seu torn, Carmen Borrego responia les acusacions amb la seva pròpia versió i tornant a carregar contra Terelu.

«És molt complicat que no parlem de la família. Entenc la postura de Terelu, encara que moltes vegades no la comparteixo. Crec que el seu missatge perjudica més la meva mare que si parlem les coses amb naturalitat», destacava.

María Teresa Campos al costat de dues amigues l'1 d'octubre de l'2021
María Teresa Campos visita una casa acompanyada de dues amigues | EuropaPress
 

«Sembla que tenim alguna cosa a amagar, ja que la meva mare està tancada perquè està malalta. Ella té l'edat que té i té els seus dies bons i els seus dies dolents», sostenia. A més, s'atrevia a explicar alguna cosa privada que pot afectar de manera directa la seva germana.

«Explicaré una cosa que potser no agradarà, però vull deixar-ho tot clar...», anunciava al 'Deluxe'.

«La meva mare va passar per un moment econòmic complicat i Terelu la podria haver ajudar perquè tot just havia venut casa seva i tenia diners», explicava dirigint-se a ella. 

«Jo no vaig poder, s'hauria de referir a això perquè no pot ser res més», tancava.