Inesperat revés de Carmen Borrego a sa mare: la notícia que li ha comunicat

María Teresa Campos hauria intentat desfer l'acció de la seva filla

Carmen Borrego, la filla de María Teresa Campos, en una fotografia
Carmen Borrego ha evitat que la seva mare surti a Telecinco | Cedida

Ahir a la nit Carlota Corredera va revelar en 'Hormigas Blancas' que la direcció del programa havia intentat contractar a María Teresa Campos per a participar en el lliurament del programa dedicat a Bertín Osborne i que es va emetre ahir a la nit. La presentadora no va entrar en els detalls però sí que va apuntar al fet que la contractació de la presentadora passa per la seva filla Carmen Borrego i que, d'aquesta manera, seria qui negocia el preu de la seva participació i les especificacions de la col·laboració que havia de realitzar la seva mare.

Si bé és cert que la Campos sí que va participar en el lliurament dedicat a Rocío Jurado, ara sembla que alguna cosa ha tingut lloc i que la seva presència en el plató d'Hormigas Blancas' podria convertir-se en un impossible. Segons ha puntualitzat Lydia Lozano a 'Sálvame', la productora hauria anomenat a Borrego per a fer la proposta de contractació de la seva mare però ella mateixa i sense consultar-li a María Teresa hauria revocat l'opció, al·legant que la productora del programa, també responsable de 'Sálvame' hauria fet molt de mal a la família en els últims dies i que per això no seria mereixedora de gaudir de la presència de la veterana periodista.

María Teresa Campos, en veure que avançava la setmana i que ningú de producció li trucava per a informar-la dels horaris d'enregistrament, va decidir contactar amb una persona de la direcció del programa per a preguntar si passava alguna cosa. Va ser aleshores quan va descobrir que la seva filla havia declinat la seva participació en el format de Telecinco

Campos intenta tancar la seva participació

Davant aquesta desagradable situació, María Teresa Campos va intentar tancar pel seu compte la seva participació en el programa, quelcom no es va poder dur a terme pel fet que producció ja havia fitxat altres tertulians per a aquest lliurament. Segons Lydia Lozano, l'acció de Borrego no ha agradat res a María Teresa, ja que ja comptava amb els diners de la seva participació per a fer front a un seguit de pagaments. Finalment, Carlota Corredera ha afirmat que la productora continuarà trucant a María Teresa Campos per a futures intervencions.


Comentaris

envia el comentari