Carmen Borrego pel carrer

Vídeo: Carmen Borrego pateix un atac de pànic en directe

La col·laboradora ja ha estat protagonista de molts vídeos virals pel 'reality' que va protagonitzar amb la seva germana i la seva mare

Sens dubte, el vídeo de Carmen Borrego rebent un pastís a la cara per part del pallasso de 'Gran Hermano' ha estat un dels moments més recordats de la seva trajectòria televisiva. Però ara arriba un nou vídeo viral de la filla petita de María Teresa Campos i que té pinta que seguirà tenint recorregut a les xarxes socials durant uns quants dies. Els fets van passar al programa d'ahir de 'Viva la vida' de Telecinco, que celebraven el dia dels innocents amb un seguit de bromes que havien gastat al seu equip de col·laboradors, entre ells Carmen Borrego.

La innocentada, que tenia com a còmplice al periodista Luis Rollán, tenia lloc dins del cotxe que els havia de portar fins als estudis de Telecinco, on s'havia de realitzar el programa on acostuma a participar cada cap de setmana. En un moment donat, el conductor els hi diu que han d'aturar-se un moment en una benzinera i és llavors quan es viu un autèntic moment de pànic.

Carmen Borrego embogida

El xofer abandona el cotxe i és llavors quan es puja al vehicle un fan de la col·laboradora que decideix tancar els pestells de seguretats i segrestar als dos col·laboradors, demanant-los que els acompanyi fins a casa seva per a fer-se una fotografia amb la seva parella. En aquest moment Carmen Borrego embogeix i suplica que la deixi marxar, fent sonar el clàxon del cotxe i intentant treure-li les claus a l'individu. Entre crits i moments de nerviosisme, la innocentada es va realitzant fins que finalment, torna el conductor original del vehicle i els rescata. La col·laboradora no es va prendre gens bé la broma i va voler marxar cap a casa, en comptes d'anar cap a les instal·lacions de la cadena.

També et pot interessar...