Carmen Borrego plora en parlar del càncer de la seva germana Terelu Campos

Carmen Borrego no puede reprimirse las lágrimas en 'Sálvame'
Carmen Borrego plora en parlar sobre el càncer de la seva germana Terelu a 'Sálvame' | Telecinco

Carmen Borrego sempre ha semblat ser una d'aquelles persones de gran fortalesa que mai es trenquen, sempre molt serena, però, quan la pressió la supera, deixa patent que continua sent humana per sobre de les seves qualitats i té tot el dret del món a trencar-se i demostrar els seus sentiments. Tal com ha passat durant l'emissió de 'Sálvame', quan la filla més petita de María Teresa Campos no ha pogut reprimir les llàgrimes en recordar els moments tan durs que la seva família està passant aquests últims mesos.

Tot i que ha intentat mantenir-se ben ferma, la situació l'ha acabat trencant per dins. Últimament Carmen Borrego s'ha vist envoltada per dos conflictes molt durs. Per una banda, l'afecta molt la salut de Terelu Campos després de la doble mastectomia a la qual es va sotmetre a causa del càncer que ha patit. Per una altra, el conflicte amb el seu primer marit que sembla que no acabarà mai.

Les llàgrimes de Carmen per la seva germana

Carmen Borrego ha aprofitat el plató de Telecinco per esplaiar-se i poder parlar sobre la seva germana Terelu fins a quedar-se a gust. La col·laboradora de 'Sálvame' fins i tot ha deixat anar totes les llàgrimes acumulades durant tot aquest temps, ja que pensava que no tenia cap dret a mostrar debilitat en un moment tan dur per Terelu Campos perquè és la que està patint més i ella hauria de ser el pilar de fortalesa de la família.

No obstant això, Carmen no ha pogut reprimir-se i finalment ha plorat mentre ha reconegut que «mai ha estat preparada per veure-la sofrir i ara l'estic veient sofrir», situació que «li fa molt mal». Les seves paraules han provocat una gran ovació entre els presents. A més, la menor de les Campos també ha dit que la seva germana «necessita de veritat» el màxim suport possible per part dels seus.

Carlota Corredera, atenta a las emociones de Carmen Borrego
Carlota Corredera, atenta a les emocions de Carmen Borrego durant el programa | Telecinco

Carmen Borrego i el seu etern divorci

Després de quedar-se a gust parlant sobre Terelu Campos, que ja ha rebut l'alta mèdica i es recupera a casa, Cristina Soria ha preguntat a Carmen Borrego si hi havia cap altre tema que l'amoïnés. En aquest punt, la filla de María Teresa Campos ha reconegut que si: el seu etern divorci. «Vaig casar-me molt jove, amb 23 anys, i embarassada del meu fill. Ho vaig passar molt malament. Vaig aguantar molt, molt, molt», ha explicat en directe i fins que no va dir-se a si mateixa «fins aquí, ni una més!» no va canviar res.

Tanmateix, tot i que Carmen Borrego va poder sortir a temps d'un greu conflicte, ha admès a 'Sálvame' que «arrossegarà tota la vida» aquest record i que «no ho superarà mai». També ha explicat que «hi ha hagut molts judicis» i precisament l'últim «fa just tres mesos». Finalment, ha demanat deixar de parlar sobre el tema «per respecte els seus fills», ja que «tenen bona relació amb el seu pare» i «ells estan per sobre de tot». I encara que «fins i tot no hagi superat certs punts», Carmen prefereix continuar vivint internament el seu conflicte sense solucionar.


Comentaris

envia el comentari