Carmen Borrego plora a llàgrima viva després de veure un vídeo a 'Sálvame'

El programa va voler parlar d'altres famoses que s'han sotmès a una mastectomia i la germana de Terelu va haver de sortir del plató

Carmen Borrego se rompió en pleno directo
Carmen Borrego es va trencar en directe | Telecinco

Des que a començaments de juliol, Terelu fes públic que torna a patir càncer de mama i la família Campos està passant per uns dels moments més durs de les seves vides. En els darrers dies s’han pogut veure molt afectats tots els amics de la família, tot i que intenten fer que aquest tràngol sigui el més suportable possible.  

‘Sálvame’ va emetre, el passat dijous, un vídeo on apareixien altres famoses que han patit la mateixa malaltia que Terelu i que, de la mateixa manera que ella, van fer el pas de sotmetre’s a una mastectomia. Les imatges van emocionar en excés la seva germana, Carmen Borrego, que no va poder evitar haver de sortir del plató després de començar a plorar.

Carmen Borrego va haver d’abandonar el plató

Ja als primers instants del vídeo alguna cosa va començar a canviar al rostre de la filla menor de María Teresa Campos. A mesura que la reproducció avançava, la seva expressió s’anava endurint de mica en mica, i van ser diversos els moments en els quals va apartar la mirada de la pantalla per tal de no enfrontar-se per la duresa de les imatges. El seu esforç per mantenir la compostura va ser en va i finalment es va ensorrar sortint del plató fins al final del vídeo. 

Un cop va acabar la gravació, Kiko Hernández, que aquell dia era el conductor del programa, va explicar que «ha estat un vídeo molt dur, i Carmen no ho ha pogut suportar». Tots els presents al plató es van mostrar visiblement afectats per la situació, mentre el presentador i la col·laboradora Lydia Lozano sortien a consolar Borrego.

Carmen va disculpar-se a la seva tornada a plató i va confessar que «el vídeo, per a mi, en aquests moments, ha sigut demolidor. Veure la imatge és duríssim. Sé que és el millor per a ella, ho té clar, però està emprenyada».  

Terelu està passant uns dies a Málaga

Carmen va comentar, sobre l’estat anímic de la seva germana, que «crec que té por lògicament. La primera vegada que Terelu va entrar a un quiròfan ja sabia que abans d’entrar hi hauria la 'quimio', que hi hauria radioteràpia… Aquest cop ha entrat a un quiròfan i ha hagut d'esperar més de vint dies a tenir un resultat». «El que pitjor porta ella és no saber quan es podrà fer aquesta intervenció, ni tan sols si es pot fer», va afegir.

Per la seva banda, Terelu, la veritable protagonista de la història, ha publicat una sèrie d’instantànies a Instagram on se la pot veure gaudint del bon temps a la costa malaguenya, trencant així el silenci que guardava des de l'operació. 

 

En mi Malaga querida ..#marbonita#amigosdelalma

Una publicación compartida de CUENTA OFICIAL TERELU CAMPOS (@terelubcampos) el


Comentaris

envia el comentari