Carmen Borrego a Carlota Corredera: «M'agradaria que em diguessis què t'ha molestat»

La presentadora ha assegurat que la seva relació amb Las Campos no és com era abans

Imagen de Carlota Corredera y Carmen Borrego
La relació entre Carmen Borrego i Carlota Corredera no és la que era abans | Telecinco

Després que es posés en dubte la infecció de papada de Carmen Borrego en rebre un cop de Payasin a ‘Sálvame Okupa’ i que marxés del plató de ‘Sálvame’ visiblement ofuscada, han passat mesos sense que la filla de María Teresa Campos i Carlota Corredera mantinguin contacte. Ara però, han tornat a veure’s cara a cara al plató de ‘Viva la Vida’.

Entre totes dues existeixen certes asprors

Durant un temps, Carlota Corredera i Carmen Borrego es portaven d’allò més bé. Tanmateix, actualment la seva relació no és la que era llavors i la presentadora de ‘Sálvame’ ha acudit al plató per parlar del seu nou llibre, però sense haver convidat a la petita de las Campos, revelant que la seva relació amb elles no és dolenta, però tanmateix, tampoc és tan fluida com abans. I, per si no fos poc, Corredera ha demanat que no la fiquessin «al mateix sac» que als altres companys.

Per la seva part, Borrego ha sentenciat: «He vist un canvi important en la nostra relació i m'agradaria que em diguessis si quelcom t'ha molestat», incidint també en el tracte que la presentadora ha tingut envers ella i certes informacions que havien arribat al plató de ‘Sálvame’ després d’abandonar el programa definitivament.

En aquest sentit, Carmen Borrego ha volgut referir-se al dia en el qual va enviar-li la seva ubicació perquè donés la cara per ella en el programa, però no ho va fer. Carlota Corredera, visiblement molesta, ha assegurat que «li han cridat l'atenció certes coses» i que les hi explicaria un cop estiguessin fora del plató de Telecinco.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari