Carmen Borrego sobre Terelu: «Veure-la sola em fa patir»

La col·laboradora de 'Sálvame' s'ha sincerat amb Mila i ha explicat que està portant malament les adversitats de la seva germana Terelu i la seva mare María Teresa

Ha estat un any molt intens per Carmen Borrego, qui s’ha sincerat completament amb la seva companya Mila Ximénez  en una entrevista a ‘Lecturas’. La col·laboradora ha afirmat estar molt afectada pel sofriment que viu la seva germana  Terelu Campos, així com per l’estat tan delicat de la seva mare, María Teresa, després de patir un ictus i tot el que ha passat a continuació. En molt poc temps, a la seva família se li han presentat diverses situacions doloroses i incòmodes.

Mila i Carmen són amigues íntimes en l’actualitat i totes dues han oblidat el brutal empipament que van tenir fa temps. Ara, la filla gran de María Teresa Campos ha obert el seu cor i ha compartit totes les seves preocupacions amb la seva amiga i companya de ‘Sálvame’.

Terelu Campos se derrumba en 'Sálvame' al anunciar su doble mastectomía
Terelu Campos, enfonsada a 'Sálvame'  | Telecinco

 

Pateix pel sofriment de la seva germana Terelu

Durant l’entrevista, Carmen Borrego ha parlat sobre el calvari que Terelu Campos està vivint: «Preferiria patir jo el que sofreix. Veure una germana cada dia pitjor i no poder fer res és horrible». Ella va ser la primera que va aconsellar que s’operés, però no pot evitar sentir por pel que podria arribar a passar: «He tingut i  tinc por psicològica. Em preocupa el que senti, trigarà molt a recompondre's».

No obstant això, la col·laboradora té un gran suport i  el seu marit, José Carlos Bernal, l’està ajudant molt. Així ha pogut adaptar les seves rutines per poder cuidar la seva germana i repartir el seu temps entre les cases de totes dues. La part bona de tota aquesta situació és que  el clan Campos és més inseparable que mai i Carmen i María Teresa són els pilars fonamentals de Terelu. Tanmateix, la «solitud» de la seva germana la preocupa i la fa «patir» molt.

María Teresa Campos habló del estado de salud de Terelu
María Teresa Campos ha estat traicionada | Cedida

 

María Teresa Campos passa per una situació delicada

María Teresa va ser operada d’una suboclusió intestinal després d’haver superat un ictus cerebral, tot i que encara té alguna seqüela. Però superar aquest mal tràngol no és l’únic que està afectant el seu estat anímic i psicològic, ja que una treballadora  de tota la vida l’ha denunciada per acomiadament improcedent. Segons Carmen Borrego ha explicat que la seva mare «ho ha viscut com una traïció imperdonable».

Un altre tema que estaria afectant María Teresa és el seu xalet on viu amb Edmundo. Una casa massa gran que comporta moltes despeses i vol vendre com més aviat millor, però l’últim possible comprador es va tirar enrere i la periodista no es va poder mudar a un domicili més petit. Finalment Carmen ha parlat sobre el ‘reality’ que la seva família va protagonitzar a Telecinco, però pel qual no té cap paraula bona: «A la meva mare l'han humiliat. Es penedeix d'haver fet 'Las Campos'».

  • Notícia original de 'La Coctelera': Carmen Borrego sobre su hermana Terelu: «Verla sola, me desgarra».