Muntatge fotogràfic de Carmen Borrego i Verónica Forqué

Carmen Borrego, Verónica Forqué i la mort del seu pare: «És covard»

Carmen Borrego parla obertament sobre com va viure el fet que el seu pare es prengués la vida

La mort sobtada de Verónica Forqué ha commocionat el món del cinema i el de la premsa rosa. Ahir al matí, dilluns 13 de desembre, la dona de fer feines de l'actriu va trobar el cos sense vida de l'actriu a casa seva.

Els serveis mèdics no van poder fer res per salvar-la. Forqué va decidir prendre's la vida després de veure's superada pel moment difícil que vivia i que ella mateixa va confessar fa temps.

En aquest sentit, Carmen Borrego aprofitava l'ocasió per parlar sense por de com va viure la mort del seu pare. Com l'actriu, el productor José María Borrego, també va decidir suïcidar-se.

Carmen Borrego allarga la mà a la filla de Verónica Forqué

Després de conèixer el trist desenllaç de Verónica Forqué, tots els ulls estan posats a la seva filla María. La noia de 31 anys anava a casa de la seva mare minuts després de rebre la notícia de la seva mort.

María Forqué, filla de Verónica Forqué, molt seriosa
Igual que li ha passat a Maria Forqué, el pare de Carmen Borrego també es va suïcidar | Europa Press

Les imatges de la seva arribada van ser emeses a 'Sálvame' i Carmen Borrego no va poder evitar empatitzar-hi. La filla de María Teresa Campos coneix molt bé el seu patiment. No en va, el pare de Carmen Borrego també va decidir prendre's la vida.

Així doncs, es va mostrar propera amb María i va voler enviar-li un missatge. «M'encantaria parlar amb María si pogués ajudar-la, perquè entendre les coses evita molt de patiment», deia la col·laboradora. «Dir-li totes les fases per les quals haurà de passar, a vegades és qüestió de molts dies, molts mesos i molts anys», explicava.

Carmen Borrego
Carmen Borrego empatitza amb el dolor de la filla de Verónica Forqué. | Mediaset

Tant Carmen com la seva germana Terelu van perdre el seu pare amb 17 i 19 anys respectivament, una edat que Borrego va recordar com a «molt dolenta».

La col·laboradora també va advertir la filla de l'actriu que «passarà un procés molt complicat». Un moment difícil on les preguntes sense resposta s'acumulen i al final «no ho perdones, ho acceptes, però sempre estàs enfadada».

Carmen Borrego parla obertament de la mort del seu pare

Havent patit la mateixa desgràcia que la filla de Verónica Forqué, Carmen Borrego va recordar com ella i la família van viure la mort del pare. «Cal deixar d'estigmatitzar els familiars i les persones que pateixen això», començava dient.

«La pèrdua d'un familiar és terrible, però així n'és el doble», assegurava. Durant un temps, Carmen Borrego va arribar a sentir vergonya quan li preguntaven sobre com va morir el seu pare. Així, la col·laboradora confessava que «havia dit mil vegades que va tenir un accident».

Carmen Borrego i Terelu Campos, totes dues plorant
Durant anys, Carmen Borrego va sentir vergonya per la mort del seu pare. | LND

La filla de María Teresa Campos va explicar totes les dures fases per les quals va passar després del suïcidi del seu pare. «Dir aquesta paraula et costa, acceptar que algú ha estat al teu costat, que has estimat tant, i no has pogut ajudar», explicava.

A més, va assegurar que l'estigmatització de la societat i de l'Església no va ajudar a suportar els fets de la seva família. «M'ha martiritzat durant anys pensar que estava atrapat en uns llimbs, que no arribaria mai al cel», argumentava.

Carmen Borrego: «És un acte de covardia»

Acceptar que un familiar decideix prendre's la vida no és gens fàcil, encara més si es tracta d'un pare o una mare. Durant un temps, per a Carmen el suïcidi del seu pare va ser tema tabú, una decisió que li va costar comprendre i acceptar.

Primer pla de Carmen Borrego amb mascareta
Per a Carmen Borrego la mort del seu pare va ser un acte covard. | GTRES

 Amb el pas dels anys, va acabar entenent que si «una persona fa això és perquè no està bé». Però no va poder evitar sentir-se enfadada i decebuda. «No entenia per què el meu pare ens podia haver fet això a la meva germana i a mi, trigues molt a perdonar», confessava.

«És un acte de molta valentia cap a la mort i de molta covardia cap a la vida, el dolor hi és sempre», ha sentenciat la col·laboradora.