Una coneguda tertuliana assegura: «Fernando Simón hauria d'aparèixer més arreglat... No sé què sembla»

Carmen Lomana ha criticat l'aspecte físic de l'epidemòleg

Fernando Simón en roda de premsa el dijous 20 d'agost del 2020
El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries ha estat el centre d'atenció en més d'una ocasió | Cedida

Carmen Lomana ha tornat a carregar contra Fernando Simón. Des de l'inici de la crisi del coronavirus, la 'socialité' ha deixat més que clara la seva postura en contra del director del Centre de Coordinació de Alertes i Emergències Sanitàries.

Tot i que en diverses ocasions Carmen Lomana ha criticat a l'epidemiòleg per la seva gestió de la pandèmia, en aquesta ocasió ha decidit carregar contra el seu aspecte físic.

Carmen Lomana arremet contra Fernando Simón per la seva aparença física

En ser preguntada pel nou 'look' de Fernando Simón en el seu habitual consultori al programa 'Cap de setmana' de la cadena COPE, l'empresària ha estat categòrica sobre l'aparença suposadament desarreglada i poc higiènica de l'expert.

«A aquest senyor l'única cosa que li vindria bé és que fos coherent amb el que diu. I que no digués un dia una cosa, un altre dia una altra. I bé, que aparegui més endreçat i amb el pèl… Que semblava… No sé què semblava. Una escarola aquest pèl. Que aparegui una mica més endreçat i més...» ha assenyalat en la COPE.

Carmen Lomana ha intentat justificar les seves crítiques cap a l'aspecte de Fernando Simón assegurant que es tracta d'una qüestió de professionalitat. «Una persona que està transmetent temes de Sanitat se suposa que hauria d'haver aparegut des del minut u perfectament endreçat» ha assegurat.

A més de criticar la seva aparença física, com a afeccionada a l'alta costura ha llançat un dard sobre la indumentària triada per Fernando Simón per a assistir a una de les seves rodes de premsa. «Aquesta jaqueta grisa, que jo la tinc gravada al meu cap. Plena de ‘pilotetes’» ha comentat.

Crítiques a Carmen Lomana per les seves declaracions sobre Fernando Simón

Encara que moltes persones compartiran l'opinió de Carmen Lomana, molts altres consideren que es tracta d'una crítica menyspreable per part de la col·laboradora de televisió. Molts usuaris de Twitter han carregat contra la 'celebrité' per posar en dubte la professionalitat de l'expert per una qüestió tan superficial com la imatge.


Comentaris

envia el comentari