IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Carmen Maura carrega contra els polítics i proposa retallar-los el salari

L'actriu diu que són uns «maleducats impressionants» que es dediquen a «ficar-se amb el del davant»

L'actriu va visitar ahir el plató del programa presentat per Pablo Motos, 'El Hormiguero'
L'actriu va visitar ahir el plató del programa presentat per Pablo Motos, 'El Hormiguero' | Twitter (@El_Hormiguero)

L'actriu Carmen Maura va ser la convidada de Pablo Motos la nit d'ahir dimarts al programa d'Antena 3, 'El Hormiguero'. Maura hi va assistir per presentar i promocionar la seva nova obra de teatre 'La Golondirna'. Després de les polèmiques paraules que l'actriu va dedicar als catalans, el presentador va preferir no tocar Catalunya: «No parlem de Catalunya que va ser on et vas posar en un embolic». No obstant això, Maura no va dubtar en enviar tota una sèrie de 'regalets' als polítics del país.

Així doncs, el presentador es va interessar per l'opinió que l'actriu té sobre els polítics. La seva resposta vas er clara i contundent: «Crec que son uns maleducats impressionants» i ha afegit que només es dediquen a «posar a parir al del davant». Maura ha continuat defensant el seu punt de vista dient que quan culpen a un polític d'alguna cosa, aquests en lloc de defensar-se «es comença a posar amb el del davant».

«No cobreu fins que no arregleu el tema»

'L'exnoia Almodóvar' ha recordat una anècdota papal que ha proposat com a possible solució per castigar els polítics i fer que s'espavilin en trobar una ràpida solució als problemes actuals. «Em van explicar una vegada que als Papas, quan no els sortia la fumata blanca, els deixaven a pa i aigua» i ha afegit, «jo seria partidària de dir als polítics: No es cobra fins que no arregleu el tema!». 

Una altra mesura que ha proposat l'actriu és la de dir als polítics: «Us deixem amb un salari mínim, per aquelles coses de la dona i el nen, però res més» i ha assegurat que amb aquestes mesures «la discussió duraria només una setmana». Finalment, ha manifestat que «al cap i a la fi és una empresa i hi ha d'haver una vocació d'arreglar les coses».


Comentaris

envia el comentari