muntatge de carmen porter i iker jiménez

Carmen Porter li comunica al seu marit Iker Jiménez que se'n va sola

Carmen Porter decideix seguir en solitari

Carmen Porter fa molts anys que està lligada a Iker Jiménez. Són gairebé dues dècades treballant junts a Cuarto Milenio, però ara li ha sorgit una bona oportunitat per seguir la seva carrera en solitari. La periodista tindrà un espai propi a Mediaset que es titularà Futura.

Sempre ha estat molt vinculada a la figura del seu marit, però ara està disposada a assumir aquest projecte sola. Serà la primera vegada que ho faci, i tindrà l'oportunitat de demostrar la seva vàlua en un altre tipus de format.

Al nou espai de Carmen s'abordaran els avenços científics i tecnològics, però d'una manera senzilla i didàctica. Tot plegat amb el propòsit d'apropar aquestes àrees als diferents tipus de públic.

Primer pla de Carmen Porter
Carmen Porter estarà al capdavant d'un nou format | GTRES

Té clar que no serà gens senzill enganxar l'espectador. El seu objectiu principal, tanmateix, és que «tots es sorprenguin en cada un dels minuts d'emissió. Que experimentin amb mi a través de la pantalla».

Entre els temes que abordaran hi ha les investigacions vinculades amb la medicina, aplicacions sorprenents o les novetats a la indústria robòtica. Explica que en aquest projecte «es potenciarà el periodisme d'anticipació, per la sorpresa i l'aprenentatge».

La periodista assenyala que «a cada programa hi haurà alguna dada útil per al teleespectador. Aprendrem junts amb els millors especialistes sobre les coses que en poc temps formaran part de la nostra vida i de les nostres feines».

D'alguna manera pretenen avançar-se a tots aquells avenços que encara han de venir. La ciència no s'atura i es troba en renovació constant. Ens trobem davant d'un format totalment desconegut a la televisió a Espanya, poc habituada a concedir espai a un programa d'aquestes característiques.

Carmen Porter posa l'exemple d'unes ulleres de realitat augmentada. Connecten a professionals de la sanitat de tot el món per discutir quin és el millor tractament possible per a un pacient. Tot això, mentre observen el cos escanejat en un quiròfan virtual.

Assegura que «això que sembla de ciència-ficció, ja s'està fent servir al nostre país. I coses tan meravelloses per a l'ésser humà com aquesta és el que jo vull explicar-vos a Futura», va apuntar en un comunicat.

Tot això aprofitant les noves funcionalitats que aporta la tecnologia, que contribueix a aconseguir un benestar més gran en la vida quotidiana. Sobretot en certs àmbits com són la salut, el lleure o la feina. Les persones cada vegada estan més connectades i poden treure més partit a totes aquestes investigacions que van sorgint.

Carmen Porter, juntament amb Iker Jiménez

Carmen Porter s'embarca en aquest nou projecte en solitari. Tanmateix, es desconeix si això implicarà que hagi d'abandonar Iker Jiménez a Horizonte. És possible que compagini ambdues tasques, fent col·laboracions puntuals.

Però tampoc es pot descartar que abandoni el format per centrar-se de ple a Futura. Com sol ser habitual en ells dos, no són gaire donats a revelar massa detalls. Prefereixen ser discrets pel que fa a la seva vida i possiblement no ens assabentarem fins que arribi el moment.

Iker Jiménez i Carmen Porter
Fa molts anys que treballa amb Iker Jiménez. | Mediaset

El format que presentarà la periodista estarà produït per Mediaset en col·laboració amb Alma Producciones Audiovisual. La intenció és reunir al plató els principals experts en l'àmbit de la ciència, la robòtica i medicina.

De moment, no se sap quan s'estrenarà Carmen Porter amb Futura. No hi ha data per veure-la al capdavant d'un espai sense Iker Jiménez. L'únic que se sap és que la cadena que l'emetrà és Cuatro.

▶️ Fallece repentinamente Santiago Roldán, jefe de Deportes de Canal Sur