Alejandra Rubio y su prima Carmen

Carmen Rosa, la desconeguda cosina d'Alejandra Rubio que pot fer-li competència

La filla de Carmen Borrego ha pres un camí molt diferent del de la resta de la seva família

Carmen Rosa, la filla de Carmen Borrego, ha saltat al panorama mediàtic aquests últims dies per culpa de la seva àvia.

La jove s'hauria quedat al carrer després de la mudança María Teresa Campos. La matriarca del clan ha aconseguit vendre la seva mansió per més d'un milió d'euros després d'estar molt temps en venda.

L'habitatge, situat a Molino de la Hoz, a Las Rozas de Madrid, tenia tota mena de luxes i no era estrany que Carmen decidís anar-hi a viure amb la seva parella.

Una casa de 1.615 metres quadrats, entre els quals hi ha 15 banys, moltes habitacions, un menjador de dues altures, gimnàs amb jacuzzi i piscina.

María Teresa Campos al costat de dues amigues l'1 d'octubre de l'2021
María Teresa Campos visita una casa acompanyada de dues amigues | EuropaPress

La neta de Campos haurà de dir adeu a tots aquests luxes de què gaudia dia a dia. 

La decisió dràstica que ha pres la seva àvia d'anar-se'n a viure més a prop de Terelu Campos, ha posat la jove en una veritable cruïlla.

Carmen no sap molt bé que fer, tal com al·leguen des del seu entorn més proper. La venda d'aquesta casa, adquirida per la presentadora veterana el 2005, ha suposat un autèntic mal de cap per a la família.

Però, finalment, després d'anys d'espera, Teresa ja ha pogut tancar el tracte. Mentrestant, per la seva banda, la gran perjudicada de la història és Carmen Rosa, que ha de prendre ràpidament un nou camí. 

«El futur se li presenta incert», indica una persona propera a la família. «El més probable és que busquin un lloguer modest amb la parella per seguir vivint junts. Cap dels dos té un sou elevat, però no es veuen tornant a casa dels seus pares».

Carmen Rosa, la neta més desconeguda de Maria Teresa Campos, podria sortir en defensa de la seva mare

Aquest impuls mediàtic podria provocar el salt a televisió de la filla de Carmen Borrego.

De moment, la seva cosina Alejandra Rubio ha sabut fer-se un lloc tant a les xarxes socials, on despunta com influencer, com a col·laboradora a 'Viva la vida' amb la seva mare.

A Instagram té prop de 245.000 seguidors, encara que la seva cosina no surt gaire. Carmen va sortir a la fama el 2018 després de sortir a la revista 'Lecturas'. La seva mare la va presentar com «la Campos amb més ganes de menjar-se el món».

A 25 anys, exercint l'advocacia, Carmeta ha mostrat molt poc interès per fer el salt a la vida pública.

Segons algunes fonts, la jove trobava una primera feina gràcies a l'ajuda d'Edmundo Arrocet. L'ex de la seva àvia movia fitxa per col·locar Carmen al despatx d'advocats i economistes Martín Molina.

No obstant això, al març de l'any passat, començava un nou camí professional i ara forma part de l'equip de Saura Legal. Una firma dedicada a la defensa penal, consultoria de compliment normatiu i formació, amb l'oficina situada en una de les zones més elitistes de la capital.

Sembla que la jove té molt bones referències. En la seva antiga feina la recorden com una persona eficient, treballadora i agradable. «Ens va saber greu que marxés», deien.

Tanmateix, tot podria canviar pròximament. La jove podria sortir en defensa de la seva mare en tota aquesta guerra familiar.

Carmen Borrego i Terelu Campos assegudes en plató
Carmen Borrego i Terelu segueixen enfrontades | Mediaset
 

La relació entre Carmen Borrego i Terelu Campos segueix freda i no té pinta de millorar. La filla gran de Maria Teresa no perdona la seva germana el comportament que ha tingut últimament, on ha carregat contra ella i la seva filla.

De moment, Alejandra Rubio podria trobar competència directa en la seva pròpia família. Els pronòstics es confirmen i la guerra de les Campos continuarà durant molt de temps. 

Després de veure el tracta que Alejandra ha tingut amb la seva tieta, la relació entre les filles de Terelu i Carmen segur que no és gaire bona.