Carmen és la sisena expulsada de 'MasterChef'

La concursant va dir adéu a les cuines del programa de TVE després d'haver de cuinar un plat amb un llobarro fresc

Carmen, la darrera expulsada de 'Masterchef'
Carmen es va convertir en la darrera expulsada de 'MasterChef' | RTVE

Carmen és la darrera expulsada de 'MasterChef' després de batre's amb els seus companys en una prova final en la qual havien d'elaborar diferents tipus de peix, en el seu cas, un llobarro. Per la seva banda, Teresa i Carlos van ser els millors de la prova cuinant un reig i una ratlla, respectivament.

Amb l'expulsió de Carme el #TeamSamantha es queda només amb dos integrants i, per sisena setmana consecutiva, el #TeamJordi segueix intocable. No ha tingut la mateixa sort el #TeamPepe que té a Natalia com a única representant.

Una nit intensa després de la marxa de Josecho i l'arribada de Samira

La de dimarts va ser una nit intensa a les cuines de 'MasterChef' i una mica estranya després de la retirada de Josecho per motius personals, i l'arriba de Samira, ocupant el seu lloc com a concursant que estava a la reserva. Es van viure moments emotius dedicats a les mares i també de tensió i col·laboració d'equip amb la tradicional prova per relleus. 

Durant l'esmentada prova de relleus els concursants havien de cuinar una royal de llebre acompanyada d'un puré de llombarda, castanyes i patates rostides. En aquesta ocasió, el xef Luis Lera, del restaurant Lera de Zamora, va ser l'encarregat de presentar-los el plat i donar-los una classe magistral de com elaborar un plat de caça. El de la llebre era un plat innovador i pioner a les cuines de 'MasterChef' i, per aquest motiu, es va deixar via lliure als concursants perquè el presentessin com volguessin.

Pepe a les cuines de 'Masterchef'
El xef Luis Lera supervisa a Valentín | RTVE

 

Un difícil plat de caça que els va portar fins a Biscaia

Per tots és sabut que els animals de caça són dels més complicats de cuinar i que, si no empres les eines i tècniques adequades, es pot convertir en un plat impossible de menjar. Doncs això és el que els hi va passar a gairebé tots els grups, excepte el de Carlos i Valentín, que van resultar ser els millors de la prova. Ja en la prova d'exteriors, els concursants es van traslladar fins a San Juan de Gaztelugatxe (Biscaia), bonic poble on s'han enregistrat algunes de les escenes de 'Joc de Trons'. 

En aquesta ocasió, va ser el xef Eneko Atxa, amb cinc estrelles Michelin, qui els va assessorar i va elaborar el menú que, després, els participants havien de preparar per als 25 cuiners biscaïns amb més renom i les seves mares. Carlos i Valentín van ser els capitans de la prova que, tot i alguns imprevistos ja rutinaris, membres del jurat com Samantha van titllar d'«èxit!». Finalment, l'equip guanyador va ser el guanyador i, a banda de l'honor de guanyar la prova, va tenir la sort de poder gaudir d'una classe amb el mateix Eneko Axa. 

El xef Eneko Atxa
El xef Eneko Atxa també va participar en el programa | RTVE

 

Una prova eliminatòria amb un plat d'estrella Michelin

Per últim, a la prova eliminatòria de plató els concursants havien d'elaborar un plat amb peix mereixedor d'una estrella Michelin. Els cuiners tenien diferents temps de cocció que, evidentment, van influenciar en la seva elaboració del programa. En aquest cas, Carlos disposava de 40 minuts, Marcos de 30, Natalia de 60, Carmen de 50 i Teresa de 20. 

En una prova final en la qual van comptar amb l'ajuda del xef Aitor Arregui, amb una estrella Michelin al restaurant Elkano de Guipúscoa, Teresa i Carlos van ser els millors de la prova i Carmen, l'expulsada. Ara caldrà esperar si el programa opta per la tradicional repesca d'alguns dels concursants com Osiris o Carmen i tornar a gaudir de la cuina i la gastronomia a foc ben alt.


Comentaris

envia el comentari