Anabel Pantoja emocionada al seu casament

Carreguen contra Anabel Pantoja pels retocs de les seves fotos: «Experta en filtres»

Una de les últimes imatges que ha penjat a Instagram ha rebut moltes crítiques

Anabel Pantoja segueix al punt de mira. Després de gairebé dues setmanes del casament amb Omar Sánchez, una de les fotos de l'esdeveniment ha generat molta controvèrsia.

I és que els seus seguidors l'han acusat d'haver-se passat retocant amb Photoshop una imatge en què apareix amb biquini i presumint de figura.

«Coneixeu el paradís?», preguntava als seus seguidors. No obstant això, es va topar amb comentaris bastant crítics amb l'excés de retocs que s'havia fet al cos, ja que ni tan sols semblava ella.

«Em fa molta pena la contradicció entre el 'body positive' que professes i els retocs que t'has fet al cos en aquesta foto. Honestedat, si us plau», li demanava una usuària. «Filtrada màximaaaaa!!», comentava una altra.

«Mare meva! No t'ho creus ni tu, que tens aquesta panxa!», li retreien. Davant l'allau de missatges que ha rebut, Anabel s'ha vist obligada a explicar la diferència entre la realitat del seu cos i l'efectivitat d'una bona postura.

«Ens ensenya a posar i ho fa amb aquestes fotografies. Les dues són reals, però, en funció del posat, poden donar dues visions molt diferents del mateix cos. La sevillana és una experta en treure's partit...», asseguren.

«Postura, respiració...», explicava la neboda d'Isabel Pantoja mostrant com a exemple una instantània en la qual es veuen les seves imperfeccions.

«Per a les persones que m'escriuen per a dir-me que retoco les fotos, ja sabeu que tot el que em faig, ho explico», matisava. «Em vaig fer una remodelació amb @clinicasdiegodeleon i després vaig seguir entrenant i cuidant-me».

A més, va dir als seus haters: «Si us fa una mica de ràbia, no és la meva intenció. Al contrari, ho comparteixo tot per si us serveix d'alguna cosa».

Anabel Pantoja, enfonsada per les crítiques que ha rebut l'última foto que ha penjat

No obstant això, els seus seguidors no s'han acabat de creure l'explicació que ha donat. «De postura, res. La foto de la dreta està retocada a la cintura, cames, etc.», li han respost. «Cadascú fa el que vol, sí. Però no som tontos».

«Aviam, aquí no és qüestió de saber posar, sinó de Photoshop. No enganyem ningú, si us plau», seguien dient els missatges.

«Per què hauria de fer dieta i esport? Millor deixar anar bitllets guanyats fent el ridícul a Telecinco. Després, queixa't» o «Amb liposuccions, t'aprimes» són altres comentaris que ha rebut.

Això sí, també hi ha hagut qui ha sortit a defensar la influencer. «No entenc per què a la gent li molesta tant el que fa amb el seu cos. Si es retoca o no, és el seu problema. No ha demanat diners a ningú per a fer-ho».

Anabel Pantoja no travessa el seu millor moment, tot i l'envejable situació econòmica i personal que se li presenta. Sobretot, pel conflicte que té amb el seu cosí, Kiko Rivera.

El DJ l'acusa d'haver-lo traït i d'haver jugat amb les circumstàncies familiars tan complicades d'aquests últims mesos, cosa que va descobrir després de la mort de la seva àvia, 'doña Ana'. De fet, va ser Anabel qui li va dir que la seva mare no el volia a Cantora, i era mentida.

«"No ets ben rebut allà. Si us plau, queda't. No tens per què passar per aquest mal tràngol!", em va dir. Ja estava plorant, i encara vaig plorar més. Llavors va ser quan vaig fer la publicació a les xarxes socials», assegura Kiko sobre la seva cosina.

«Un any i mig creient-me les mentides que ha dit la meva cosina, que deia que l'únic que volia era que s'arreglés tot, i ara he vist que no era així», argumentava.

«S'ha mort la meva àvia i la que està muntant el puto drama, com sempre, ets tu! Deixa'm en pau!», li retreu, molest. I és que això ha marcat un abans i un després entre ells.