L'emotiva carta que Ana Rosa ha dedicat a Álex Lequio entre llàgrimes

La presentadora de Telecinco mantenia una estreta relació amb el jove

Ana Rosa Quintana presentant el seu programa a Telecinco
La presentadora de Telecinco mantenia una estreta relació amb el jove | TELECINCO

Ana Rosa Quintana ha mantingut una estreta relació amb Álex Lequio, per la seva amistat amb el seu pare, Alessandro. També és la padrina d'una de les filles de l'italià, motiu pel qual manté un vincle molt estret amb tota la família.

La mort d'Álex Lequio ha causat una gran commoció. Molts han estat els famosos que han volgut retre-li homenatge al jove, que ha perdut la vida als 27 anys per culpa del càncer. I com no podia ser d'altra manera, Ana Rosa ha començat el seu programa vestida de dol, en senyal d'homenatge a Lequio, a més del llaç negre que llueix des de fa diverses setmanes en senyal de respecte a tots els morts per culpa del coronavirus.

La presentadora de Telecinco s'ha mostrat especialment trista, ja que estava molt unida a la família de Lequio. «Avui fa un dia força trist allà fora. I aquí dins també. Permetin-me que parli d'una persona molt especial, el fill del nostre company Alessandro Lequio», així començava el programa la periodista.

L'emotiu comiat d'Ana Rosa

La periodista ha parafrasejat l'últim missatge que va enviar Álex Lequio als seus seguidors: «A través de l'eternitat, brillarem junts», un missatge molt emotiu que no ha provocat les llàgrimes d'Ana Rosa Quintana en directe.

És per això que la reina dels matins ha volgut llegir una carta per homenatge Álex només començar el programa. Durant el seu discurs, de gairebé tres minuts, la periodista ha recordat els millors moments de la vida del jove. «Perdre un fill és un fet inconcebible per a l'ésser humà», deia Ana Rosa, mentre explicava que no hi ha paraules per definir el fet de perdre un fill, així com el de perdre uns pares.

Les llàgrimes han envaït la cara d'Ana Rosa quan ha explicat que «nosaltres t'hem vist créixer, Álex». L'afecte que sentia l'estrella de Telecinco pel fill del seu company Alessandro era immensa; tant, que el considerava algú de la seva família.

Tal com molts han volgut recordar, el jove mai ha deixat de somriure, cosa que ha volgut remarcar Ana Rosa amb la seva carta de comiat. 'El programa de Ana Rosa' ha repassat alguns dels moments més entranyables del jove, que acabant per emocionar també Joaquín Prat. El que està clar és que Álex era una persona molt estimada per tots. «Descansi en pau», finalitzava Ana Rosa.


Comentaris

envia el comentari