Fani i Christofer al seu programa de Mtmad

L'emotiva carta que ha rebut Christofer de 'La isla' i deixa les coses clares

La parella protagonitza el seu propi programa a ‘Mtmad’

Fani i Christofer  són una de les parelles del moment després del seu tens pas per ‘La isla de las tentaciones’. La seva reconciliació va ser un dels moments més comentats de l’any, després que la gent no pogués evitar preguntar-se com va poder perdonar Christofer  aquella infidelitat tan directa.

Però, tot i els molts comentaris negatius que ha hagut d’enfrontar la parella, han sabut mantenir-se junts i, fins i tot, ja tenen plans de boda per quan Fani  torni d’Hondures. Ara, la parella protagonitza el seu propi programa a ‘Mtmad’, on expliquen les experiències a la seva vida diària. I és que una de les raons per la qual la parella encara es troba junta és pel fill de Fani, fruit d’una relació que va tenir en el passat. El nen ara té 12 anys i, després de 7 al costat de Christofer, és la seva figura paterna per excel·lència.

«Sou honestos amb mi» 

Al primer programa de ‘Mtmad’, Fani ha volgut mostrar un record que guarda des de fa temps i que és només una mostra del paper de Christofer  com a pare. «Us ensenyaré una cosa, mireu què li han regalat a Christofer. Es pot ser més meravellós?», explicava la concursant de ‘Supervivientes’ a la càmera.

A la carta es pot veure la frase «Gràcies pare per haver-me ajudat a arribar fins aquí». Així, Fani  s’ha disposat a llegir les boniques paraules que el seu fill dedica a la seva parella: «Volia dir-te que ets el millor pare del món, perquè gràcies a tu tinc estudis, salut i moltes coses: una llitera, una família  molt bona... Tot i no tenir molts diners, sou honestos amb mi. A més, m’és igual no ser ric, però lluiteu i lluiteu perquè aconsegueixi tot el que vull i necessito. T’estimo», finalitzava la carta del petit.  

Tot i les repetides vegades que haurà llegit les mateixes paraules, Fani  no pot evitar emocionar-se: «Això mai s’ha de perdre ni llençar. És súper especial, jo sempre ho llegeixo. És un nen molt agraït, gràcies per cuidar-lo i estimar-lo», expressava mirant a Christofer.

També et pot interessar...